Βασίλισσα Ελισάβετ: Μέχρι και 6 ώρες αναμονή για το προσκύνημα στη σορό της στο Εδιμβούργο
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μέχρι και 6 ώρες αναμονή για το προσκύνημα στη σορό της στο Εδιμβούργο

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, με δάκρυα στα μάτια περίπου 26.000 πολίτες της Σκωτίας τίμησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ στο πρώτο λαϊκό προσκύνημα του Εδιμβούργου, με τους περισσότερους να περιμένουν περισσότερες από 6 ώρες, μέσα στη νύχτα για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Όλη τη νύχτα οι Βρετανοί σχημάτιζαν μία ατέλειωτη ουρά για να υποβάλλουν τα σέβη του στη Βασίλισσα τους. Έκαναν περισσότερο από 6 ώρες για να φτάσουν στο φέρετρο το οποίο έβλεπαν από αρκετή απόσταση.

Περισσότεροι από 25 χιλιάδες πολίτες υπέμεναν αδιαμαρτύρητα την αναμονή. Η συγκίνησή τους είναι βαθιά, ενώ πολλοί δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Λίγο πριν το λαϊκό προσκύνημα πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή Αγρυπνία των Πριγκίπων με τα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ να στέκονται σιωπηρά γύρω από το φέρετρό της.

Με σκυμμένο το κεφάλι στα πρόσωπά τους διαγράφεται η θλίψη. Δίπλα στους τέσσερις τοξότες που φέρουν μακριά φτερά στα καπέλα τους και είναι οπλισμένοι με βέλη στα τόξα τους, φρουρώντας το φέρετρο.

Εκτός όμως από τους Σκοτσέζους, εκατομμύρια Άγγλοι περιμένουν με ιώβεια υπομονή τη βασίλισσα να έρθει στο Λονδίνο.

Απλοί άνθρωποι ήδη στήνουν σκηνές και τοποθετούν υπνόσακους στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας. Όχι μόνο θέλουν να τιμήσουν τη βασίλισσά τους, αλλά να γίνουν μέρος της ιστορίας. Από άκρη σε άκρη της πόλης δημιουργούν ακόμα και αυτοσχέδια πορτραίτα της Ελισάβετ.

Το Λονδίνο περιμένει με συγκίνηση τη βασίλισσά του απόψε το βράδυ, στο τελευταίο της ταξίδι στην καρδιά των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ όπου θα αναπαυθεί για πάντα.

Δες το βίντεο από το Mega και το κεντρικό δελτίο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved