Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Πρίγκιπας Χάρι έκαναν αγρυπνία στο αβαείο του Westminster
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Πρίγκιπας Χάρι έκαναν αγρυπνία στο αβαείο του Westminster

Αγρυπνία γύρω από το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ έκαναν τα οκτώ συνολικά εγγόνια της το απόγευμα του Σαββάτου στο αβαείο του Γουεσμίνστερ, όπου και βρίσκεται η σωρός της. 

Ανάμεσα στα εγγόνια της Βασίλισσας βρίσκονταν φυσικά και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Χάρι, για να τιμήσουν τη γιαγιά τους και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που τελέστηκε από εγγόνια η Αγρυπνία των Πριγκιπών, ενώ πριν από λίγε ημέρες, τα παιδιά της την είχαν τιμήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η σωρός της Βασίλισσας Ελισάβετ θα παραμείνει στο αβαείο του Γουεσμίνστερ για δυο ημέρες, που από εκεί και έπειτα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της. Φορώντας στρατιωτικές στολές, πρίγκιπας Γουίλιαμ και Χάρι ηγήθηκαν της πομπής, με τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, την Ζάρα Τίνταλ, τον Πίτερ Φίλιπς, την Λουίζ Ουίνδσορ και τον Τζέιμς να ακολουθούν. Αφού πήραν τις θέσεις που έπρεπε, έσκυψαν το κεφάλι και παρέμειναν ακούνητοι για 15 λεπτά, ενώ πλήθος περνούσε γύρω τους.

Μπορεί ο Πρίγκιπας Χάρι να είχε απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα, αλλά παρόλα αυτά τον είδαμε να φορά την στρατιωτική στου στολή ενώ πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας του αποφάσισε να φορέσει την στρατιωτική στολή για την αγρυπνία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CingWXfPgOc

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved