«Κολλημένη» με το The Crown ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ
VIP Life

«Κολλημένη» με το The Crown ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ

Ανατρέποντας όλα όσα άφηνε να διαρρέουν μέχρι τώρα το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο τηλεοπτικός πρίγκιπας Φίλιππος του «The Crown», Ματ Σμιθ, αποκάλυψε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθούσε σχεδόν φανατικά τη σειρά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Today», του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Έλληνα Φίλιππο τις δύο πρώτες σεζόν αποκάλυψε ποια από τα κορυφαία μέλη της βασιλικής οικογένειας έβλεπαν το «The Crown».

«Μου είπανε ότι η βασίλισσα το παρακολουθούσε και ότι το έβλεπε μέσω προτζέκτορα κάθε Κυριακή βράδυ» ανέφερε. Τη σειρά, σύμφωνα με τον Σμιθ, έβλεπε και ο πρίγκιπας Χάρι. «Την παρακολούθησε. Δεν υποστηρίζω πως ξέρω ότι την παρακολουθεί ακόμη, αλλά (γνωρίζω ότι) παρακολούθησε ένα κομμάτι της σειράς» είπε μπροστά στην κάμερα.

Μάλιστα, μια φορά που ο Σμιθ συνάντησε τον Χάρι σε έναν αγώνα πόλο με άλογα, ο μικρότερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ τού έκανε πλάκα, αποκαλώντας τον «παππού», σαν να είχε μπροστά του τον πραγματικό πρίγκιπα Φίλιππο. Αυτός που «σίγουρα δεν παρακολουθούσε» το «The Crown» ήταν ο πραγματικός πρίγκιπας Φίλιππος.

Ο Σμιθ είπε ότι ένας φίλος του συνάντησε τον Φίλιππο σε δείπνο και τον ρώτησε αν έβλεπε τη σειρά. «Μη λες γελοιότητες» του απάντησε ο επί 73 χρόνια σύζυγος της Ελισάβετ, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφιβολιών.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved