Kate Middleton: Έτσι κάνει τα παλιά της ρούχα να φαίνονται καινούργια – Το απίθανο κόλπο της
VIP Life

Kate Middleton: Έτσι κάνει τα παλιά της ρούχα να φαίνονται καινούργια – Το απίθανο κόλπο της

Μπορεί κάθε της εμφάνιση να γίνεται ολάκερη συζήτηση καθώς η Kate Middleton επιλέγει σύνολο που μπορείς κι εσύ να φορέσεις, όμως υπάρχει ένας ακόμη λόγος που συζητιέται!

Ποιος είναι αυτός; Η Kate Middleton «ανακυκλώνει» την ντουλάπα της κι έχει ένα μοναδικό «κόλπο» να κάνει τα φορεμένα της ρούχα, να φαίνονται καινούργια!

Ο τρόπος είναι απλός και πολύ εύκολος και φυσικά μπορείς κι εσύ να τον ακολουθήσεις.

Πώς λοιπόν κάνει τα αγαπημένα της κομμάτια να φαίνονται καινούργια; Συνήθως ένα ζευγάρι γόβες μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλά η Kate Middleton δεν επενδύει μόνο στα παπούτσια.

https://www.instagram.com/p/Bycm6-Di1Et

Στις επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις της φροντίζει να αλλάζει και τα αξεσουάρ της, δηλαδή να επιλέξει ένα διαφορικό ζευγάρι σκουλαρίκια ή άλλο κολιέ. Επίσης αυτό που σίγουρα θα κάνει τον άλλον να μην σκεφτεί πως φορά πάλι το ίδιο σύνολο ή τ ο ίδιο παλτό είναι ο τρόπος που θα πιάσει ή θα χτενίσει τα μαλλιά της.

Αλλιώς δείχνει ένα φόρεμα με κότσο σινιόν και αλλιώς με τα μαλλιά ανέμελα. Φυσικά και σε αυτές τις τσαχπινιές της κοτσάρει κι ένα αλλιώτικο καπέλο και να που το ρούχο, αν και παλιό, δείχνει ολοκαίνουργιο!

https://www.instagram.com/p/BzCFR2lnzsz

Για να πούμε και την αλήθεια βέβαια, σύμφωνα με τον συγγραφέα μόδας Simon Glazin που μίλησε στην Daily Mail, πίσω από αυτές της κινήσεις της, είναι πολύ πιθανό να επιθυμεί να ευχαριστήσει το κοινό που έχει βαρεθεί να βλέπει τους πολιτικούς που σπαταλούν πολλά χρήματα. "Έχουν γραφτεί πολλά για τις δαπάνες της δούκισσας και του πρίγκιπα Γουίλιαμ", εξηγεί ο Glazin.

"Είναι πιθανό να είναι ο λόγος για τον οποίο είναι λιτή με την γκαρνταρόμπα της και συχνά ανακυκλώνει φορέματα και παλτά. Ακόμη και μια πριγκίπισσα πρέπει να έχει έναν προϋπολογισμό".

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved