Ο Βασιλιάς Κάρολος απαγόρευσε από το Παλάτι το αγαπημένο φαγητό της Kate – Τι συμβαίνει μεταξύ τους;
VIP Life

Ο Βασιλιάς Κάρολος απαγόρευσε από το Παλάτι το αγαπημένο φαγητό της Kate – Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Ο Βασιλιάς Κάρολος από τα πρώτα κιόλας λεπτά της μοναρχίας του ξεκίνησε τις αλλαγές τόσο στο Παλάτι, όσο και στις συνήθειες της βασιλικής οικογένειας.

Όσο κι αν η Kate Middleton με τον βασιλιά Κάρολο έχουν άριστες σχέσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο βασιλιάς Κάρολος απαγόρευσε από τα μενού του Παλατιού το φουά γκρα και υπάρχει λόγος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε απαγορεύσει το συγκεκριμένο πιάτο από τις δικές του κατοικίες από το 2008, ωστόσο με το που ανέλαβε τη θέση του μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου επέκτεινε την εντολή σε όλα τα βασιλικά οικήματα.

Ο λόγος είναι πως ο βασιλιάς Κάρολος είναι υποστηρικτής της προστασίας του περιβάλλοντος και υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να εξακολουθεί να τρώει το συγκεκριμένο πιάτο, αφού η κτηνοτροφική διαδικασία είναι αρκετά βίαιη.

Το Παλάτι επιβεβαίωσε την είδηση για την απαγόρευση του πιάτου, με μία επιστολή που απηύθυνε στον οργανισμό που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων, PETA.

«Ακολουθήστε το παράδειγμα του βασιλιά και αφήστε το φουά γκρα εκτός του χριστουγεννιάτικου μενού και γενικά από το μενού σας», υπογράμμισε η αντιπρόεδρος του οργανισμού, Elisa Allen.

Άραγε, ποια είναι η αντίδραση της πριγκίπισσας της Ουαλίας; Περιμένουμε να δούμε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved