Βασίλισσα Ελισάβετ: Με αυτή τη σειρά απασχολούσε το μυαλό της όταν θρηνούσε για τον Φίλιππο
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Με αυτή τη σειρά απασχολούσε το μυαλό της όταν θρηνούσε για τον Φίλιππο

Μέσα από μια σειρά στην τηλεόραση προσπαθούσε η Βασίλισσα Ελισάβετ να απασχολεί το μυαλό της, την περίοδο που θρηνούσε για την απώλεια του επί δεκαετίες συζύγου της, Φίλιππου.

Η νέα βιογραφία "Elizabeth: An Intimate Portrait" λοιπόν αποκάλυψε τον τρόπο, με τον οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ κατάφερε να απασχοληθεί την περίοδο του θρήνου.

Όπως αποκάλυψε ο συγγραφέας της νέας βιογραφίας για τη βασίλισσα Ελισάβετ, Gyles Brandreth, η μονάρχης είχε βρει παρηγοριά σε ένα από τα πιο γνωστά σήριαλ της βρετανικής τηλεόρασης. Ο λόγος για το Line of Duty του BBC, που της κρατούσε συντροφιά την περίοδο, μετά τον θάνατο του συζύγου της. Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε εκμυστηρευτεί στον Gyles πως παρακολουθεί τη σειρά, όταν καταλαβαίνει τι λένε.

"Υπάρχει πολύ μουρμουρητό στην τηλεόραση τώρα. Δεν φταίει η ακοή μου", είχε δηλώσει περιπαικτικά η μονάρχης.

Η υπόθεση είχε να κάνει με μία ομάδα που δούλευε για να ξεσκεπάσει ένα μεγάλο δίκτυο διεφθαρμένων αστυνομικών. Το Line of Duty είναι μια βρετανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά του BBC που δημιουργήθηκε από τον Jed Mercurio. Αρχικά, η μετάδοση ξεκίνησε στο BBC Two, ξεκινώντας στις 26 Ιουνίου 2012. Η μετάδοση της τέταρτης σειράς ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου 2017 στο BBC One.

Οι ιστορίες περιλαμβάνουν τη Μονάδα Καταπολέμησης της Διαφθοράς με επικεφαλής τον Έφορο Τεντ Χέιστινγκς. Τοποθετημένο μέσα στη φανταστική Κεντρική Αστυνομική Δύναμη, επικεντρώνεται στις δραστηριότητες δύο ανώτερων αξιωματικών AC-12, του ντετέκτιβ επιθεωρητή Steve Arnott (Martin Compston) και της ντετέκτιβ επιθεωρήτριας Kate Fleming (Vicky McClure).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved