Ο Ρονάλντο αναζητεί προσωπικό για την υπερπολυτελή βίλα του - Ασύλληπτος ο μισθός που δίνει
VIP Life

Ο Ρονάλντο αναζητεί προσωπικό για την υπερπολυτελή βίλα του - Ασύλληπτος ο μισθός που δίνει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητεί προσωπικό και όπως όλα δείχνουν θα τους ανταμείψει πάρα πολύ καλά.

Μπορεί να υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, έπειτα από το τέλος της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο τον Πορτογάλο ποδοσφαιρικό αστέρα δεν τον… νοιάζουν τα λεφτά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιμένοντας κάποιο καινούργιο νέο από το αγωνιστικό κομμάτι, μαγνήτισε τα βλέμματα για ακόμη μια φορά, ύστερα από πρόσφατη αγγελία του.

Ο ποδοσφαιριστής είναι μια ανάσα λίγο πριν από τα εγκαίνια της νέας του βίλας στην περιοχή Κασκάις, έξω από τη Λισαβόνα και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ψάχνει προσωπικό. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό οίκημα, αξίας 21.000.000 ευρώ και επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένο με γήπεδα τένις, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, τεράστιο γκαράζ για 20 αυτοκίνητα και έξυπνο σύστημα θέρμανσης.

Έτσι λοιπόν, για αυτό το τεράστιο οίκημα ο «CR7» και η σύζυγός του, Χεορχίνα, αναζητούν υπαλλήλους που θα φροντίζουν να βρίσκονται όλα στην εντέλεια, όπως μπάτλερ, μάγειρα κ.λ.π. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο μισθός που προσφέρεται φτάνει τα 6.000 ευρώ τον μήνα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved