Το κορίτσι του «Ακι» Γλίξμπουργκ τώρα και star των decks
VIP Life

Το κορίτσι του «Ακι» Γλίξμπουργκ τώρα και star των decks

Είναι κόρη και κληρονόμος της 56χρονης Ναταλί Μασενέ, της δισεκατομμυριούχου ιδρύτριας του No 1 παγκοσμίως e-shop πολυτελών ειδών μόδας Net-A-Porter.

Η 22χρονη, γεννημένη στο Λονδίνο, Ιζαμπέλα Μασενέ, έχοντας λαμπρή θητεία στο μόντελινγκ και διαγράφοντας επιτυχημένη πορεία ως φωτογράφος για τους κλάμπερ και τους λάτρεις της μουσικής στους ελίτ κύκλους των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, είναι πλέον γνωστή ως «BellaBella», όπως συστήθηκε εκ νέου το φθινόπωρο.

Τους τελευταίους μήνες το όνομά της φιγουράρει μεταξύ των πολλά υποσχόμενων djs του πλανήτη, που «παίζουν» όμως σε κλειστά πάρτι της επιχειρηματικής ελίτ παγκοσμίως. Έχει ανέβει στα decs σε top κλαμπ της Νέας Υόρκης και σε πριβέ πάρτι στο Μανχάταν και για τη Louis Vuitton και με αφορμή τη συνεργασία της αγαπημένης της φίρμας, Frame, με το παρισινό «Ritz» («ένωσαν τις δυνάμεις τους» τον περασμένο Σεπτέμβριο), αποτυπώνει το μουσικό της σημάδι και επισήμως ως μέλος των Les Filles - ελληνιστί, των Κοριτσιών. Η μουσική της έχει ακουστεί και σε κλειστά πάρτι στην Ίμπιζα, αλλά και στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όπως και πρόσφατα στην παρουσίαση της καμπάνιας ρολογιών της Chanel. Disco funk, ιταλική pop των '80s, γαλλική techno, big beat bit και sinalong house είναι οι επιλογές της - και το διατρανώνει.

Στην Ελλάδα τη γνωρίζουμε ως το κορίτσι του Αχιλλέα Γλίξμπουργκ, του μεσαίου γιου των Παύλου Γλίξμπουργκ - Μαρί Σαντάλ. Είναι άλλωστε μαζί περισσότερο από ενάμιση χρόνο, έχουν βολτάρει με τη βέσπα του σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, έχουν καταγραφεί (το 2021) από παπαράτσι, έχουν παρτάρει non stop παρέα και με άλλα μέλη της οικογένειας Γλίξμπουργκ, έχουν κάνει διακοπές σε Γκστάαντ, Ν.Υ., Σεν Μόριτζ, σε εξωτικούς προορισμούς...

Ασφαλώς, τόσο ο «Ακι», όπως τον αποκαλεί η μητέρα του, Μαρί Σαντάλ, όσο και η (Bella) Ιζαμπέλα, πέρα από rich and famous, δεν παύουν να είναι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους στα '20s. Τι κάνουν δηλαδή; Τους ενδιαφέρει να το διασκεδάζουν! Αυτές, λοιπόν, τις γιορτινές ημέρες τού δίνουν και καταλαβαίνει και ακόμα περισσότερο η Ιζαμπέλα, αφού από τα χέρια της περνάνε sets που εξιτάρουν το κοινό της, ένα κοινό που ολοένα και διευρύνεται, καθώς το «it girl» της οικογένειας Μασενέ παίζει σε χώρους όπου η νεολαία, και δη της κρεμ ντε λα κρεμ της «γηραιάς Αλβιώνας» και της «γης της αστερόεσσας», προτιμά. Όπως, μάλιστα, και η αδελφή της, Άβα, κερδίζει εύσημα και με τις εμφανίσεις της, που συνίστανται σε «κοκτέιλ» κομματιών διάσημων εταιρειών, όπως Celine και Max Mara.

ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ την ενέκριναν «με το καλημέρα», ενώ και η ίδια έδειξε να έχει οικειότητα μαζί τους σχεδόν αυτομάτως, νιώθοντας μέλος της οικογένειας. Επιστήθια φίλη της είναι η κόρη του διάσημου ζευγαριού, επίσης μοντέλο και με τη σειρά της «it girl», Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ: Την έχει καλέσει στα γενέθλιά της στην Ίμπιζα, «συνοδεία» ξέφρενου κλάμπινγκ ως τα ξημερώματα, σε ένα αλήστου μνήμης Σαββατοκύριακο για εκείνες και την παρέα τους.

Η «Vogue» τής επιφυλάσσει διθυραμβικά σχόλια για το μουσικό της αυτί και το «Vanity Fair» την αποκαλεί «καινούργια αγαπημένη των dexx», αποθεώνοντας το πέρασμά της στην κονσόλα. Αφορμή, εν προκειμένω, ήταν το πρόσφατο (στις αρχές του Δεκεμβρίου) πρόγραμμά της, αυτή τη φορά για μιλανέζικη εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ, που έλαβε χώρα σε νεοϋορκέζικο κλαμπ στο Lower East Side. Ανάμεσα σε άλλους celebrities, μάλιστα, το «παρών», συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Γιόχαν Ουέμπλ, έδωσε η διεθνούς ακτινοβολίας Ιταλίδα influencer-fashion icon Ολίβια Παλέρμο. Πόζαρε κιόλας περιχαρής, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας που έκανε το κάλεσμα επισήμανε «πόσο χαρισματική είναι η d.j. Isabella Massenetτων Les Filles».

Les Filles είναι το όνομα του μουσικού πρακτορείου, με έδρα τη Νέα Υόρκη, όπου ανήκει και το οποίο «μορυστάρει» γυναίκες στην κονσόλα και γενικότερα στη μουσική. Επιστρέφοντας στις λεπτομέρειες του τελευταίου καλέσματος, όπου σόλαρε στα dexx, να σημειώσουμε ότι πρωτοστάτησε και η μητέρα της, Ναταλί, που όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να χορεύει στους ρυθμούς της. Η τελευταία έφερε επανάσταση στη βιομηχανία της μόδας ιδρύοντας το e-shop Net-A-Porter, ωστόσο το 2015 πούλησε τις μετοχές της με εκτιμώμενη αξία 135 εκατ. ευρώ. Τώρα διευθύνει τη Massenet Imaginary Ventures, που επενδύει στις πιο ενδιαφέρουσες νεοφυείς επιχειρήσεις, από το Glossier και το Reformation μέχρι το Good American της Khloe Kardashian και το Skims της Kim Kardashian.

WHOISWHO

Η Ιζαμπέλα Μασενέ είναι κόρη του Αρνό και της Ναταλί Μασενέ, μεγάλωσε στο Λονδίνο, αλλά έχει αμερικανική και γαλλική κουλτούρα, λόγω των γονιών της. Σπούδασε στο Gallatin School of Individualized Studies του NYU και στο παρελθόν Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία στο UCLA. Η μελαχρινή καλλονή αυτή τη στιγμή έχει υπογράψει με το IMG Models, το-ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί την Gigi και την Bella Hadid, όπως και την Karlie Kloss. To 2020, μάλιστα, πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «Wonderland», που είναι αφιερωμένο στη μόδα και την pop κουλτούρα. Μοντελικό πρότυπό της, όπως λέει κάθε φορά που ερωτάται σχετικά, είναι το πιο καλοπληρωμένο όλων των εποχών - η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν. Με λατρεία στον κινηματογράφο, κρατάει μετοχές στην εταιρεία παραγωγής Pretty Bird. Η κλιματική αλλαγή συγκαταλέγεται στα ενδιαφέροντά της, ενώ τα όνειρά της περιλαμβάνουν και ενασχόληση με την 7η Τέχνη.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved