Πρίγκιπας Χάρι: «Βλέπει» συνωμοσία πίσω από τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι: «Βλέπει» συνωμοσία πίσω από τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα

«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στο Παλάτι, η είδηση της αυτοβιογραφίας του Πρίγκιπα Χάρι, η οποία θα κυκλοφορήσει.

Ο εκδοτικός οίκος Penguin έχει κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τα περιεχόμενα του Spare, ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σ’ αυτό υπάρχουν αναφορές για το δυστύχημα της Νταϊάνα και πως ο Πρίγκιπας Χάρι «βλέπει» συνωμοσία πίσω από τον θάνατό της και πως μεταξύ πολλών άλλων μιλάει για τις σκέψεις του γύρω από το τροχαίο δυστύχημα της μητέρας του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Χάρι είχε προσλάβει ειδικούς ερευνητές για να ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου της μητέρας του και αυτά που ανακάλυψαν οι ειδικοί ερευνητές δεν έχουν καμία σχέση με το πόρισμα της Scotland Yard και της γαλλικής Αστυνομίας.

Στο βιβλίο Spare,περιλαμβάνονται μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, Γάλλων αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο αλλά και δημοσιογράφων που έχουν ερευνήσει με μεγάλη λεπτομέρεια τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Νταϊάνα πέθανε.

Ένας από τους ειδικούς ερευνητές αναφέρει δε ότι ο Χάρι έχει επικεντρωθεί στο να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το δυστύχημα της μητέρας του, ενώ βλέπει ακόμα και συνωμοσία πίσω από τον θάνατό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved