Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Νοσηλεύεται στην εντατική
VIP Life

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Νοσηλεύεται στην εντατική

Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την κατάστασή του να έχει επιδεινωθεί. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο τέως βασιλιάς νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Μεταφέρθηκε εκεί, αφού προηγουμένως είχε νοσηλευτεί με κορονοϊό στο νοσοκομείο Αττικόν.

Τον τελευταίο χρόνο έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές με διαφορετική αιτία κάθε φορά, ενώ ο κορονοϊός ήρθε και κλόνισε ακόμη περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη υγεία του με τους γιατρούς να μην αισιοδοξούν για την κατάστασή του.

Από κορονοϊό είχε προσβληθεί και τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε πάλι εισαχθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Να θυμίσουμε ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος τα τελευταία χρόνια ζει με τη σύζυγό του Άννα Μαρία σε μία υπέροχη εξοχική κατοικία στο Πόρτο Χέλι η οποία γέμιζε από ζωή κάθε φορά που κάποιο από τα παιδιά του ζευγαριού το επισκέπτονταν για διακοπές, ειδικά το καλοκαίρι.

Τον τελευταίο καιρό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στον γάμο του μικρότερου γιου του Φίλιππου που έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών τον περασμένο Οκτώβριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved