Θεοδώρα Γλύξμπουργκ – Μάθιου Κουμάρ: Τρίτη αναβολή στο γάμο τους
VIP Life

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ – Μάθιου Κουμάρ: Τρίτη αναβολή στο γάμο τους

Ατυχία για το ζεύγος Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ καθώς ο γάμος τους αναβάλλεται για τρίτη φορά λόγω του θανάτου τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λόγω του πένθους φυσικά δεν θα μπορέσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον μνηστήρα της Μάθιου Κουμάρ

Μπορεί αρχικά η γαμήλια τελετή της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Θοεδώρας με τον γοητευτικό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ να ήταν προγραμματισμένη για τον Μάιο του 2020 στις Σπέτσες, ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Έκτοτε ο γάμος της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ είχε «κλειδώσει» για το 2021.

Ο λόγος αυτής της μετάθεσης ήταν ότι το ζευγάρι ήθελε πρώτα να πάνε όλα καλά, με όσα συμβαίνουν παγκοσμίως με τη νόσο C0VID-19 και μετά, σε συνθήκες ασφάλειας, να πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Τελικά, όμως, με τα νέα δεδομένα και τις καταστάσεις, αποφάσισαν για δεύτερη φορά να αναβάλουν τον γάμο τους, αφού τα πράγματα στη χώρα είναι δύσκολα. Και αυτή είναι η τρίτη φορά της αναβολής.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, η Θεοδώρα και ο Μάθιου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες.

Εκεί είχε μετακομίσει εκείνη αφού έπαιζε στο θρυλικό σίριαλ «Τόλμη και Γοητεία» ενώ εκείνος διατηρούσε εκεί το δικηγορικό του γραφείο. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει από το 2016 χωρίς όμως ποτέ κανένας από τους δύο να αναφερθεί δημόσια για αυτόν τον έρωτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved