Αποκαλυπτικός ο πρίγκιπας Harry: Υπάρχουν πράγματα μεταξύ εμένα,του αδελφού & του πατέρα μου, που...
VIP Life

Αποκαλυπτικός ο πρίγκιπας Harry: Υπάρχουν πράγματα μεταξύ εμένα,του αδελφού & του πατέρα μου, που...

Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry με τίτλο «Spare» έχει ξεπουλήσει και πολλές από τις σελίδες του έχουν γίνει viral.

Συγκεκριμένα, πούλησε 1,4 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη κιόλας ημέρα που κυκλοφόρησε, ξεπερνώντας κάθε πιθανή προσδοκία, με ουρές να σχηματίζονται έξω από τα βιβλιοπωλεία της Βρετανίας με τον κόσμο να θέλει διακαώς να το διαβάσει.

Στο βιβλίο του αυτό ανέφερε πως «συγκρατήθηκε» σε όσα έγραψε, καθώς πίστευε ότι ο πατέρας και ο αδελφός του δεν θα τον συγχωρούσαν ποτέ αν έβγαιναν όλα στη φόρα.

Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα The Telegraph που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, είπε χαρακτηριστικά πως η έκδοση των απομνημονευμάτων του δεν ήταν μια προσπάθεια να ρίξει τη μοναρχία.

«Θα μπορούσε να είναι δύο βιβλία, ας το θέσουμε έτσι. Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που συνέβησαν, ειδικά μεταξύ εμένα και του αδελφού μου, και σε κάποιο βαθμό μεταξύ εμένα και του πατέρα μου, που απλά δεν θέλω να τα μάθει ο κόσμος. Γιατί δεν νομίζω ότι θα με συγχωρούσαν ποτέ», δήλωσε επίσης ο πρίγκιπας Harry.

Πρόσθεσε επιπλέον πως ανησυχεί για τα παιδιά του αδερφού του, Ουίλιαμ, τονίζοντας ότι αισθάνεται μια ευθύνη γνωρίζοντας ότι από αυτά τα τρία παιδιά, τουλάχιστον ένα θα καταλήξει σαν εμένα, το εφεδρικό. Και αυτό τον πονάει και τον ανησυχεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved