Spare: Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι πούλησε 3,2 αντίτυπα σε μία εβδομάδα! Θα γίνει best seller;
VIP Life

Spare: Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι πούλησε 3,2 αντίτυπα σε μία εβδομάδα! Θα γίνει best seller;

Ασταμάτητες είναι οι πωλήσεις της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare» (Ρεζέρβα στα ελληνικά) που μέσα σε μόλις μία εβδομάδα πούλησε 3,2 εκατ. αντίτυπα. 

Η τεράστια αποδοχή που γνώρισε παγκοσμίως το βιβλίο, έφερε χαμόγελα ευτυχίας στον πρίγκιπα Χάρι ενώ σύμφωνα με το Associated Press είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει μία θέση στην λίστα των best seller απομνημονευμάτων όλων των εποχών.

Και έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί αυτό αφού το Spare, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House πούλησε 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ. Η επιτυχία του μπορεί να συγκριθεί μόνο με βιβλία όπως το «A Promised Land» του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αλλά και το «Becoming» της Μισέλ Ομπάμα, το οποίο είχε πουλήσει περισσότερα από 17 εκατομμύρια αντίτυπα από το 2018 που κυκλοφόρησε.

Σύμφωνα με τον βρετανικό εκδοτικό οίκο, το Spare πούλησε 400.000 αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του είτε σε κανονικό, ηλεκτρονικό ή ηχητικό βιβλίο. Οι συνολικές πωλήσεις εβδομάδας που είναι 3,200,000 αντίτυπα αφορούν στις έντυπες, ηχητικές και ψηφιακές εκδόσεις στις ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά και Αυστραλία ενώ αναμένεται το «Spare» να κυκλοφορήσει σε 10 επιπλέον γλώσσες πέραν των 15 γλωσσών που έχει μεταφραστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved