Η περιουσία 7 δις του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και τα μυθικά ακίνητα σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο
VIP Life

Η περιουσία 7 δις του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και τα μυθικά ακίνητα σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο

Μία τεράστια περιουσία διαθέτουν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ με επενδύσεις, καταθέσεις και ακίνητα που κοστολογούνται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. 

Το ζευγάρι και τα πέντε παιδιά του μοιράζουν τις ζωές τους μεταξύ Νέας Υόρκης, Λονδίνου, Ελλάδα και στις Μπαχάμες όπου η οικογένεια της Μαρί Σαντάλ διαθέτει εξοχική κατοικία.

Ο πεθερός του Παύλου, πατέρας της Μαρί Σαντάλ έχει δημιουργήσει περιουσία που υπολογίζεται σε πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια μιας και είναι ο «βασιλιάς» των duty free στην Ασία. Έχει επίσης επενδυτική εταιρεία και είναι και μεγαλομέτοχος στην εταιρία-ναυαρχίδα του Παύλου, την Ortelius Capital Partners.

«Η Ortelius, ένας όμιλος εναλλακτικών επενδύσεων που ειδικεύεται σε αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ιδρύθηκε το 2002 από τους Peter DeSorcy και την Αυτού Υψηλότητα Πρίγκιπα Παύλο. Οι εντολείς της εταιρείας έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση διαφόρων εναλλακτικών επενδυτικών οχημάτων και στη δημιουργία ιδιόκτητων επιχειρήσεων στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών» αναφέρει το κείμενο της παρουσίασης της συγκεκριμένης εταιρίας.

Ο Παύλος είναι επίσης σύμβουλος επενδύσεων, συνιδρυτής πολλών επενδυτικών ομίλων, όπως οι Brigantine, Ortelius Capital Partners, Ivory Capital Group και Griphon Asset Management.

Η επιχειρηματίας Μαρί Σαντάλ και τα ακίνητα

Η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του Παύλου, εκτός από στοργική μητέρα πέντε παιδιών είναι και επιχειρηματίας αφού διαθέτει τη δική της φίρμα με παιδικά ρούχα.

Η συνολική περιουσία της εκτιμάται στα 2,5 δισεκατομμύρια.

Τα ακίνητα που διαθέτει το ζευγάρι στη Βρετανία είναι πολλά ενώ διαθέτουν και τουλάχιστον από ένα εξοχικό στις Μπαχάμες και την Νέα Υόρκη.

Έχουν στην κατοχή τους εξοχική κατοικία στο πανάκριβο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, την οποία είχαν αποκτήσει έναντι 17.000.000 ευρώ. Είναι μία έπαυλη 1.200 τ.μ. ενώ το σπίτι τους στο Λονδίνο, βρίσκεται σε μία από τις αριστοκρατικότερες συνοικίες της πόλης, κοντά στην έπαυλη του Ρομάν Αμπράμοβιτς η οποία έχει αποτιμηθεί σε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ.

Στη Βρετανία όμως διαθέτουν και δύο εξοχικές κατοικίες: έναν πύργο που είναι χτισμένος σε μια έκταση 32.000 στρεμμάτων στην κομητεία του Γιορκ ενώ η δεύτερη κατοικία τους βρίσκεται στο Κοτσγουόλντς. Η Μαρία – Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Σαντάλ, μένει σε ένα ακριβό διαμέρισμα στο Σόχο, ενώ οι Παύλος και Μαρί Σαντάλ απέκτησαν πρόσφατα και ένα νέο εξοχικό καταφύγιο 1.200 τετραγωνικών μέτρων στα Χάμπτονς.

Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με το Live News του Mega, όταν οι δυο τους αποφάσισαν πριν από χρόνια να μετακομίσουν από το Λονδίνο όπου ζούσαν μόνιμα, στο Μανχάταν, η Μαρί Σαντάλ συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Φρανσουά Κατρούξ για να εκπληρώσει το όραμά της. «Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κτίριο του 1913, αλλά ένιωσα ότι θα έπρεπε να απογυμνωθεί πολύ για να δείξω την πραγματική ομορφιά των ‘’οστών’’ του σπιτιού, τίποτα πολύ φασαριόζικο» είχε πει τότε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved