Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ
VIP Life

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Η Μαρία Ολυμπία είναι η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και πρόσφατα βρέθηκε στην Ελλάδα για την κηδεία του παππού της.

Κάθε φορά που κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, εντυπωσιάζει, ενώ, πάντα οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γίνονται θέμα συζήτησης και αντικείμενο σχολιασμού.

Πρόσφατα, μέσα από την εκπομπή Happy Day, προβλήθηκε η συνέντευξή της στο περιοδικό Τatler και έγινε γνωστό το πώς η Μαρία Ολυμπία διατηρεί άψογη την επιδερμίδα της και ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς της. Ωστόσο, έγινε επίσης γνωστό το κόστος των θεραπειών που κάνει και πιστέψτε μας, διόλου ακαταφρόνητο δεν είναι το ποσό!


Συγκεκριμένα, η Μαρία Ολυμπία, φτιάχνει τα φρύδια της στο διάσημο ινστιτούτο ομορφιάς της Αnastasia Soare στο Μπέβερλι Χιλς. Για καθαρισμό και σχήμα το συγκεκριμένο ινστιτούτο χρεώνει 55 ευρώ.

Τα μαλλιά της τα εμπιστεύεται μόνο στον κομμωτή Κριστιάνο στο κομμωτήριο Richard Ward που χρεώνει 225 ευρώ το κούρεμα. Για βαφή η Μαρία Ολυμπία πηγαίνει στο Λονδίνο και το κομμωτήριο Josh Wood το οποίο χρεώνει 225 ευρώ.

Επιπλέον, επιλέγει τα extensions βλεφαρίδων αξίας 380 ευρώ ενώ συνηθίζει να παίρνει και ένα πακέτο 12 θεραπειών ενυδάτωσης για το πρόσωπο αξίας... 6.240 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved