Μαρία Ολυμπία: Γοητευτικός και… κόμης ο σύντροφος της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ
VIP Life

Μαρία Ολυμπία: Γοητευτικός και… κόμης ο σύντροφος της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Η Μαρία Ολυμπία, η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου είναι ερωτευμένη και πλέον δεν το κρύβει!

Ο άντρας που της έχει «κλέψει» την καρδιά είναι ο… Πέρεγκριν Πίρσον. Γοητευτικός και… σε αναμονή για τον τίτλο του «κόμη».

Η σχέση της Μαρίας-Ολυμπίας και του Πέρεγκριν έγινε γνωστή πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και… παραμένει δυνατή.

«Ο Πέρεγκριν έχει γνωρίσει όλη την οικογένεια της Ολυμπίας και όλοι τον αγαπούν. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πιο επίσημα», έχει αποκαλύψει πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας

Μία από τις πρώτες φορές που είδαμε τη Μαρία Ολυμπία με τον αγαπημένο της Περεγρκρίν Πίρσον ήταν στον γάμο της Paris Hilton, όπου και παρευρέθηκε, συνοδευόμενη φυσικά από εκείνον.

Τότε είχε δημοσιεύσει και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας χαμογελαστή στο πλευρό του. Στην αρχή της σχέσης τους, προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της διασημότητας, όμως πλέον κυκλοφορούν και επίσημα μαζί.

Όσο για την αντίδραση των γονιών της στην πρώτη γνωριμία τους μαζί τους, φαίνεται να τον συμπάθησαν αρκετά αφού βλέπουν την κόρη τους ευτυχισμένη.

Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα έκαναν όλοι μαζί διακοπές στην Ελλάδα ενώ εκείνος τη συνόδευσε στον γάμο του θείου της, πρίγκιπα Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ που έγινε στη μητρόπολη Αθηνών το φθινόπωρο του 2021.

Ο Peregrine Pearson, είναι νεαρός αριστοκρατικής οικογένειας που ασχολείται με το real estate και κάποια στιγμή θα κληρονομήσει τον τίτλο του κόμη Cowdray. Αν και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, προς το παρόν δεν δείχνουν να έχουν διάθεση να επισημοποιήσουν περαιτέρω τη σχέση τους!

Δες στη gallery κοινές τους φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved