Αχιλλέας-Ανδρέας: Αυτή είναι η εκατομμυριούχος κούκλα σύντροφος του γιου του Παύλου
VIP Life

Αχιλλέας-Ανδρέας: Αυτή είναι η εκατομμυριούχος κούκλα σύντροφος του γιου του Παύλου

Ερωτευμένος είναι εδώ και περίπου δυόμιση χρόνια ο Αχιλλέας-Ανδρέας, γιος της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, με μία περιζήτητη νύφη του διεθνούς Jet set. 

Ο 22χρονος νέος, τρίτος κατά σειρά από τα πέντε παιδιά του ζευγαριού βγαίνει με τη συνομήλική του Ισαμπέλα Μασενέ, που είναι μοντέλο και φωτογράφος, όπως έγινε γνωστό από το ισπανικό περιοδικό «Hola». Είναι κόρη του Αρνό, ιδρυτή του ∆ιαδικτύου Net-aPorter, πρωτοπόρου στην πώληση πολυτελούς μόδας μέσω Διαδικτύου.

Η μητέρα της, Νάταλι Μασενέ, δημιούργησε το λιανικό εμπόριο υψηλής μόδας Net-a-Porter ενώ βρισκόταν στο τραπέζι της κουζίνας της σε ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι το 2000. Σήμερα, η ιστοσελίδα έχει παραπάνω από έξι εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα και πουλά 390 brands σε 170 χώρες με τρελά κέρδη. Το 2015, οι γονείς της Ισαμπέλα, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια γάμου, χώρισαν. Η μητέρα της ζει στο Donhead House, ένα αρχοντικό στο Wiltshire, ενώ ο πατέρας της έχει παντρευτεί το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια Caroline Sciamma.

Έχει δύο αδέλφια, την Άβα που είναι 17 ετών και τον θετό αδελφό της, τον Λεονάρντο από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της. Σπουδάζει στο Gallatin Scool of Individualized Studies του NYU αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αγγλική φιλολογία και τη λογοτεχνία στο κορυφαίο UCLA.

Πρώτη δημόσια

Οι πρώτες τους κοινές εμφανίσεις έγιναν στις Σπέτσες το καλοκαίρι του 2021, όπου πέρασαν μέρος των διακοπών τους με την οικογένεια του Αχιλλέα Ανδρέα. Άλλωστε, οι γονείς του τη λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή γι' αυτό και εκείνη έχει αποκτήσει αρκετή οικειότητα μαζί τους. Η Ισαμπέλα έχει πολύ στενή σχέση και με την αδελφή του Αχιλλέα Ανδρέα, τη Μαρία Ολυμπία μιας και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα όπως είναι η μόδα.

Η Ισαμπέλα και ο Αχιλλέας-Ανδρέας λατρεύουν τα πάρτι και τον χορό και αποτελούν την ψυχή των events, με την Ισαμπέλα να μπαίνει πίσω από τα dexx και να παίζει μουσική και εκείνον να επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες, προσελκύοντας τα βλέμματα.

Εν μέσω πανδημίας η 22χρονη κληρονόμος, ενώ σπούδαζε Αγγλική Λογοτεχνία και Κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, μοίρασε τον υπόλοιπο χρόνο της βοηθώντας το Pretty Bird a Think Tank, μια εταιρεία παραγωγής και επαγγελματικού προσανατολισμού. Τότε ήταν που η εταιρεία IMG Models τής πρότεινε συνεργασία. Το ίδιο καλοκαίρι, του 2020, πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του περιοδικού «Wonderland». Στη συνέντευξή της είχε μιλήσει για το πάθος της για τη σκηνοθεσία και το σενάριο, ενώ είχε αναφερθεί και στη μεγάλη της ανησυχία για την κλιματική αλλαγή. Πολύπλευρη και περίεργη, της αρέσει να βρίσκεται μπροστά και πίσω από την κάμερα.

Όσο για τον Αχιλλέα Ανδρέα δείχνει να απολαμβάνει τη σχέση τους και εκείνος.

Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 2000 στη Νέα Υόρκη, ωστόσο μεγάλωσε στην Αγγλία, όπου και βαφτίστηκε σε ηλικία 10 μηνών. Επέστρεψε στη Νέα Υόρκη όταν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του ξεκίνησαν τις σπουδές τους εκεί και εκείνος ακολούθησε τα χνάρια τους σπουδάζοντας στις ΗΠΑ. Παράλληλα με τις σπουδές του έχει ξεκινήσει και την καριέρα του στην υποκριτική με έναν ρόλο στη σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία», όπου πρωταγωνιστούσε και η θεία του, Θεοδώρα Γλίξμπουργκ. Ο Αχιλλέας ή «Άκι» έχει ποζάρει για τον Οίκο Zadig & Voltaire και λατρεύει την τέχνη της φωτογραφίας όπως ακριβώς ο θείος του Νικόλαος.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved