Κέιτ Μίντλετον: Οι αλλαγές που της απαγορεύεται να κάνει ενώ άλλες Royals τις έχουν τολμήσει
Instagram princeandprincessofwales
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Οι αλλαγές που της απαγορεύεται να κάνει ενώ άλλες Royals τις έχουν τολμήσει

Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να απολαμβάνει τα προνόμια της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας στην οποία έγινε μέλος από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, διάδοχο του βρετανικού θρόνου, όμως πρέπει να ακολουθεί τα απαραίτητα πρωτόκολλα.

Και δεν είναι μόνο αυτά αλλά και πολλές απαγορεύσεις που της έχουν γίνει ακόμα και στον τρόπο που θέλει να διαχειρίζεται η ίδια την εικόνα της και γενικότερα την εμφάνισή της.

Πρόκειται για άτυπους νόμους και κανόνες που η βασίλισσα Ελισάβετ όσο ζούσε είχε επιβάλλει στα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Και δεν είχαν να κάνουν μόνο με τρόπους καλής συμπεριφοράς αλλά και με τον τρόπο που θα έπρεπε να κινείται σε έναν χώρο, τι ρούχα επιλέγει, μέχρι το χτένισμα ή τα αξεσουάρ της.

Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που απαγορεύονται δια ροπάλου για την Κέιτ Μίντλετον η οποία προορίζεται να γίνει η σύζυγος του μελλοντικού βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ένα από αυτά είναι ότι δεν μπορεί να κάνει τατουάζ και ανάλογες υπερβολές στην εμφάνισή της.

Επίσης, δεν της επιτρέπεται να υιοθετεί extreme looks στα μαλλιά της με έντονα χρώματα σε βαφές ή extreme κουρέματα ή χτενίσματα. Δεν θα δείτε λοιπόν ποτέ την Kate Middleton με ξυρισμένα μαλλιά η έντονα ξανθά, κόκκινα ή πράσινα και μπλε μαλλιά ή τούφες.

Τέλος, κάτι άλλο που είναι απαγορευτικό για την Kate Middleton είναι πως δεν μπορεί να βάφει τα νύχια της με έντονα χρώματα. Πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα αλλά θα πρέπει απαραιτήτως να κινούνται στους χρωματισμούς του nude και του ροζ ή του απαλού, διάφανου λευκού.

Βλέπετε μερικές φορές δεν είναι καιρός ούτε για... πριγκίπισσες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved