Ο αυστηρός και απαράβατος κανόνας που τηρούν τα παιδιά του William και της Kate Middleton
VIP Life

Ο αυστηρός και απαράβατος κανόνας που τηρούν τα παιδιά του William και της Kate Middleton

Δεν είναι εύκολη η βασιλική ζωή. Έχει και τις... απαγορεύσεις και τους κανόνες της. 

Αν νομίζεις ότι το να είσαι πριγκιπόπουλο, σου επιτρέπει να κάνεις ό,τι θες και όποτε θες, τότε πλανάσαι πλάνην οικτράν. Οι κανόνες στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι ατελείωτοι και πρέπει όλα τα μέλη της να τους τηρούν. Αυστηρό το πρωτόκολλο, αλλά ακόμα πιο αυστηρή μαμά η Kate Middleton

kate_william-(2).jpg

Δεν λέμε ότι είναι αλύγιστη, αλλά σίγουρα έχει αποφασίσει να επιβάλλει τους κανόνες της στα παιδιά της με τρόπο τέτοιο που και να τους τηρούν, αλλά και να μην νιώθουν περιορισμένα. Ένας από αυτούς έχει να κάνει με την ησυχία μέσα στο σπίτι. Κανένα από τα τρία παιδιά της, αλλά και το προσωπικό ή τα ίδια τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δεν επιτρέπεται να φωνάζει.

kate_william-(8).jpg

Πηγή αναφέρει στη «The Sun» χαρακτηριστικά: «Οι φωνές για τον 9χρονο πρίγκιπα George, την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 4χρόνο πρίγκιπα Louis είναι εντελώς εκτός των επιθυμητών ορίων. Μάλιστα όσο αφορά στα παιδιά, κάθε μικρή παρέκκλιση του κανόνα επιφέρει την «ποινή» Της απομάκρυνσης από το σημείο έντασης και της συζήτησης από τον μπαμπά πρίγκιπα William ή τη μαμά Kate μέχρι να ηρεμήσουν τα «εξαγριωμένα» πριγκιπόπουλα».

Και επειδή τα παιδιά είναι πάντα παιδιά και θέλουν με κάποιο τρόπο να εκτονωθούν, η Kate Middleton και ο William, φροντίζουν να τα απασχολούν με δραστηριότητες εκτός σπιτιού, τέχνες αλλά και χειροτεχνίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved