Παύλος Γλύξμπουργκ: Η super model σύντροφος του μεγαλύτερου γιου του - Καυτά φιλιά στο Λονδίνο
NDP photo agency
VIP Life

Παύλος Γλύξμπουργκ: Η super model σύντροφος του μεγαλύτερου γιου του - Καυτά φιλιά στο Λονδίνο

Το βαφτιστήρι του διαδόχου του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας, πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος (ο πρωτότοκος γιος του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ) εθεάθη χεράκι - χεράκι με το σούπερ μόντελ Πόπι Ντελεβίν στο Λονδίνο.

Στις φωτογραφίες, ο 24χρονος και η 36χρονη απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στο δυτικό Λονδίνο, όπου ζει η αδελφή της Πόπι, Κάρα Ντελεβίν.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η Daily Mail «οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».

Παρά τη διαφορά ηλικίας 12 ετών που τους χωρίζει, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου εδώ και καιρό.

Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ευτυχισμένο. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Ντελεβίν εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Τζέιμς Κουκ, αλλά το ζευγάρι είναι σε διάσταση.

bd.JPG

Ποιος είναι ο Αλέξιος – Κωνσταντίνος

Ο Τίνο, έτσι φωνάζουν τον Αλέξιο – Κωνσταντίνο οι φίλοι του, θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης.

Είναι εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’, ο οποίος ήταν ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου και ένας από τους πέντε νονούς του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Δείτε το βίντεο από το Live News:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved