Χάρι και Μέγκαν: Άρχισαν τα… παζάρια για τη στέψη του Καρόλου
VIP Life

Χάρι και Μέγκαν: Άρχισαν τα… παζάρια για τη στέψη του Καρόλου

Χάρι και Μέγκαν: Δημοσιεύματα θέλουν το ζεύγος αναποφάσιστο για το αν θα παραβρεθεί ή όχι στη στέψη του Καρόλου. Παράλληλα, υπονοείται ότι ίσως χρειαστούν κάποια «προαπαιτούμενα» για να μεταβούν στη Βρετανία

Στις 6 Μαΐου τα βλέμματα του πλανήτη θα στραφούν στη Βρετανία, για τη στέψη του νέου ηγεμόνα της. Ο Κάρολος θα φορέσει το στέμμα, σε μια τελετή που έχει να συμβεί από τις 2 Ιουνίου του 1953, όταν πραγματοποιήθηκε η στέψη της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ. Όμως το σήμερα σε σχέση με το τότε τα χωρίζει μια... άβυσσος. Το μακρινό 1953 εντός των κόλπων της βρετανικής μοναρχίας επικρατούσαν... ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Σήμερα μόνο παρόμοια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση. Το «θέμα» Χάρι - Μέγκαν αποτελεί ένα «αγκάθι» για τη βρετανική βασιλική οικογένεια και η επερχόμενη στέψη το φέρνει ξανά στο προσκήνιο.

meghan-harry1.jpg



Το αν οι Σάσεξ θα πάνε ή όχι στην τελετή αποτελεί κυρίαρχο «σίριαλ» εν όψει της στέψης. Από το περιβάλλον του ζεύγους αυτό που προβάλλεται είναι ότι δεν έχουν λάβει ακόμα απόφαση για το ζήτημα. Πέρα όμως από το... αναποφάσιστο, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι, πριν ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση, ο Χάρι θέλει να έχει ένα ραντεβού με τον πατέρα του και τον αδελφό του, Γουίλιαμ. Κοινώς, έχει αρχίσει να διαφαίνεται ότι οι Σάσεξ θέλουν να διαπραγματευτούν την παρουσία πως η ατμόσφαιρα είναι το ίδιο τοξική, όπως στους εορτασμούς του πλατινένιου ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ ή στην κηδεία της». Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι εκείνος θέλει να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του, αυτό όμως είναι επιλογή της πλευράς τους και μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί τίποτα.

1675212210761-850679332-2c253940-meghan-4.jpg

Πάντως ένα από τα σενάρια που διακινούνται είναι αυτό του «βιαστικού Χάρι», που θέλει τον πρίγκιπα να κάνει μόνος του ένα ταξίδι-αστραπή 48 ωρών, ώστε να βγει η... υποχρέωση. Μια άλλη εκδοχή θέλει τους Σάσεξ να κάνουν το ταξίδι μόνο σε περίπτωση που λάβουν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα τους αφαιρεθούν οι τίτλοι, σενάριο που εσχάτως διακινείται πολύ στη Βρετανία, καθώς οι δυο τους έχουν εκνευρίσει πολύ κόσμο, που ζητά ανοιχτά να τους... ξηλώσουν.

1675210732962-66226630-b9d7b614-meghan-markle-1.jpg

Οι αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved