Μαρί Σαντάλ: Αυτή είναι η διατροφή “F- Factor” που ακολουθεί και έχει κορμάρα στα 54 της
VIP Life

Μαρί Σαντάλ: Αυτή είναι η διατροφή “F- Factor” που ακολουθεί και έχει κορμάρα στα 54 της

Η Μαρί Σαντάλ είναι από τις αγαπημένες μας royal κυρίες και μας αρέσει να ξέρουμε τα μυστικά της. Όπως αρέσει και σε εσάς!

Αρκετές φορές έχουμε πάρει ιδέες διακόσμησης βλέποντας πλάνα μέσα από το σπίτι της, ωστόσο, αυτή τη φορά θα πάρουμε μια γνώση από τη δίαιτα που επιλέγει να ακολουθεί για να διατηρείται σε φόρμα και να έχει αυτό το κορμί στα 54 της χρόνια!

Η Μαρί Σαντάλ, ακολουθεί τη διατροφή “F- Factor” και τα αποτελέσματα που έχει δει είναι θεαματικά! Εννοείται βέβαια ότι γυμνάζεται συστηματικά και δεν αφήνεται στο χρόνο!

Τι είναι η διατροφή “F- Factor”

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της διατροφής είναι ότι περιλαμβάνει φυτικές ίνες και αν θες να την ακολουθήσεις θα πρέπει να εντάξεις στο διατροφολόγιό σου τέτοιου είδους τροφές.

Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, είναι για παράδειγμα το καστανό ρύζι, τα μήλα, τα αχλάδια, οι μπανάνες, τα πορτοκάλια, τα σμέουρα, τα σπαγγέτι ολικής άλεσης, οι σταρένιες νιφάδες ολικής άλεσης, η φάβα, οι φακές, τα μαύρα φασόλια, η αγκινάρα, ο αρακάς, το μπρόκολο, τα αμύγδαλα και πολλά άλλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved