Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της πριγκίπισσας της Ιορδανίας, Ιμάν με τον Έλληνα αγαπημένο της!
VIP Life

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της πριγκίπισσας της Ιορδανίας, Ιμάν με τον Έλληνα αγαπημένο της!

Έγινε χθες το απόγευμα (12/3) ο γάμος της κόρης του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β' και της βασίλισσας Ράνια, της πριγκίπισσας Ιμάν, με τον Έλληνα Αλέξανδρο Θερμιώτη

Η τελετή έγινε στο βασιλικό παλάτι που βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα, το Αμάν και μάλιστα η κρατική τηλεόραση μετέδωσε τη γαμήλια τελετή ζωντανά. Παρούσα σύσσωμη η βασιλική οικογένεια όπως βέβαια και η οικογένεια του γαμπρού.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κόρη του βασιλικού ζεύγους, την πριγκίπισσα Ιμάν, που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν στην Ουάσιγκτον.

Είναι μάλιστα η δεύτερη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, μετά τον πρίγκιπα Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β'.

Τον περασμένο Ιούλιο, το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Αλέξανδρο Θερμιώτη ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής και έχει γεννηθεί στη Βενεζουέλα το 1994. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος στη Νέα Υόρκη.

Χθες, οι επίσημες σελίδες του παλατιού στα social media ανάρτησαν φωτογραφίες από την υπέροχη τελετή, με τη νύφη να λάμπει μέσα στο Dior νυφικό της που είχε συνδυάσει με τιάρα στα μαλλιά και μακρύ πέπλο το οποίο ήταν στολισμένο με λουλούδια. Στον γαμπρό την παρέδωσε ο αδελφός της Χουσείν ενώ η μητέρα τους, η βασίλισσα Ράνια ανάρτησε μία φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού χαρίζοντάς τους τις ευχές της. «Ιμάν, προσεύχομαι αυτό το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σου να σου φέρει όση χαρά, αγάπη και γέλια μας χάρισες εσύ όλα αυτά τα χρόνια. Συγχαρητήρια στη νύφη και τον γαμπρό» έγραψε η βασίλισσα Ράνια.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από τον υπέροχο γάμο του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved