Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ψάχνει σπίτι στην Ελλάδα
VIP Life

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ψάχνει σπίτι στην Ελλάδα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ψάχνει διαμέρισμα στην Αθήνα, για να μπορεί να έρχεται συχνότερα στη χώρα μας.

O Παύλος Γλύξμπουργκ -το δεύτερο παιδί και ο πρώτος γιος του τέως βασιλιά των Κωνσταντίνου Β' και της συζύγου του Άννας Μαρίας- βρίσκεται όλο και περισσότερο στην Ελλάδα μετά την απώλεια του πατέρα του.

Εκείνος, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους, Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνος Αλέξιος, Αχιλλέας Ανδρέας, Οδυσσέας Κίμωνας και Αριστείδης Σταύρος, μένουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη, ωστόσο όπως ακούγεται ψάχνει διαμέρισμα στην Αθήνα, για να μπορεί να έρχεται συχνότερα στη χώρα μας.

pavlos-santal-paidia-(20).jpg

Ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έχουν δει και εξετάσει μία σειρά από ακίνητα στην οδό Ηρώδου Αττικού στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλάκα αλλά και στα βόρεια προάστια, χωρίς όμως να έχουν πάρει κάποια τελική απόφαση

Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν έκρυψε την επιθυμία του να είναι όλο και πιο συχνά στη χώρα μας. Όπως τόνισε, η Ελλάδα είναι το πρώτο σπίτι του, αλλά δεν ήταν εδώ όσο θα ήθελε. Ωστόσο, πλέον θα έρχεται πιο τακτικά, ενώ αποκάλυψε πως δεν βρήκε κάποιο σπίτι ακόμα.

1675025820295-404185291-marisantal.jpg

Μίλησε επίσης και για τον νέο του ρόλο, που όπως είπε τον κληρονόμησε από τον πατέρα του, χωρίς να συνδέεται με καμία ευθύνη σε κρατικό επίπεδο, απλώς σε επίπεδο οικογένειας. Ο ρόλος του θα είναι να διατηρήσει το παράδειγμα της οικογένειας και να συνεχίσουν να είναι ενωμένοι και να κρατάνε ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Παύλος επισήμανε πως δεν πρόκειται να αναλάβει επίσημο ρόλο, ούτε όμως και ο γιος του, Κωνσταντίνος Αλέξιος.

Πηγή: Τύπος TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved