Τι συμβαίνει με Χάρι και Μέγκαν; Η ανακοίνωση του Παλατιού και οι υποψίες για κρίση στον γάμο τους!
VIP Life

Τι συμβαίνει με Χάρι και Μέγκαν; Η ανακοίνωση του Παλατιού και οι υποψίες για κρίση στον γάμο τους!

Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά την οποία γίνεται γνωστό ότι στη στέψη του νέου βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, Καρόλου, θα παρευρεθεί ο πρίγκιπας Χάρι και όχι η Μέγκαν Μαρκλ έχει προκαλέσει θύελλα δημοσιευμάτων που επικεντρώνονται στο ζευγάρι. 

Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά αναφέρουν ότι η ανακοίνωση υποδεικνύει ότι έχει επέλθει ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι μιας και όπως ανακοινώθηκε, την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι θα παρευρίσκεται στη μεγαλοπρεπή τελετή, η Μέγκαν Μαρκλ θα βρίσκεται στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το In Touch Weekly εδώ λίγες μέρες το ζευγάρι έχει χωρίσει αλλά δεν το ανακοινώνει επίσημα προκειμένου να μην επισκιαστεί η τελετή στέψης του Καρόλου ως βασιλιά.

Οι λόγοι του φημολογούμενου χωρισμού

Ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν και τα πρώτα σενάρια για τον φημολογούμενο χωρισμό του ζευγαριού που όπως λέγεται έφτασε σε τέλμα μετά τις αποκαλύψεις του Χάρι στο βιβλίο του «Spare». Άλλωστε, μετά από αυτό, η δημοτικότητά τους έχει πέσει στα... τάρταρα και έτσι η Μέγκαν απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από το όνειρό της να δει την καριέρα της να απογειώνεται.

Επίσης, οι αποκαλύψεις του βιβλίου του, ήταν αυτές, που σύμφωνα με τους αναλυτές απομάκρυναν τόσο τη Μέγκαν όσο και τον Χάρι από την πιθανότητα να ασχοληθούν στο μέλλον με την πολιτική, που ήταν ακόμα ένα μεγάλο στοίχημα που ήθελε να βάλει η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved