Πρίγκιπας Χάρι: 10 σειρές πίσω από τους υπόλοιπους στη στέψη του πατέρα του!
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι: 10 σειρές πίσω από τους υπόλοιπους στη στέψη του πατέρα του!

Μία ανάσα πριν από τη στέψη του Καρόλου και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν σχετικά με το τι θα γίνει με τον πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με πηγή από το παλάτι, ο πρίγκιπας Χάρι θα καθίσει δέκα σειρές πίσω από τους άλλους ανώτερους της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρώην μπάτλερ, Πολ Μπάρελ, αναφέρει ότι ο δούκας του Σάσεξ μπορεί να έχει πολύ λίγο χρόνο για να μιλήσει με τον βασιλιά Κάρολο ή στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.

Πρόσθεσε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμφιλιωθούν μετά το βιβλίο του με τίτλο Spare και τις αποκαλύψεις που έκανε μέσα αό αυτό.

Σύμφωνα με τον Πολ Μπάρελ, η επιλογή να κάτσει ο πρίγκιπας Χάρι στις πίσω θέσεις κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά Καρόλου είναι ιδανική, για να κάνει μια γρήγορη έξοδο, αν ο ίδιος το επιθυμεί.

«Δεν θέλει να περνά χρόνο με τους γύρω του. Φοβάμαι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συμφιλίωσης σύντομα. Νομίζω ότι θα τύχει μιας παγωμένης υποδοχής από τους Γουινδσορς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μπάρελ υποστηρίζει επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν πρόκειται να κάτσει πολύ, με κάποιους να εικάζουν ότι το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να διαρκέσει μόλις 24 ώρες.

Ο γιος του Άρτσι έχει γενέθλια και σίγουρα θα θέλει να είναι κοντά του! Επιπλέον, δεν θα είναι μαζί του ούτε η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, όπως έγινε γνωστό στα μέσα Απριλίου από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved