Βασιλιάς Κάρολος: Οι εκλεκτοί καλεσμένοι & η παρουσία του Harry και η απουσία της Meghan
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Οι εκλεκτοί καλεσμένοι & η παρουσία του Harry και η απουσία της Meghan

Στέψη Καρόλου:Με πιο πρόσφατη την επιβεβαίωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ ότι ο δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στην ενθρόνιση του Κάρολου στις 6 Μαΐου, η λίστα των καλεσμένων έκλεισε και επίσημα.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι στο αβαείο του Ουέστμινστερ, όπου ο πατέρας του θα λάβει τον τίτλο του βασιλιά Κάρολου III και η μητριά του της βασίλισσας. Ωστόσο αυτό που έχει συζητηθεί έντονα είναι το ότι η Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει με τον Χάρι δεν θα δώσουν το «παρών» στο Λονδίνο.

1678370397997-432804009-meghan.markle.official_324779055_482192887421958_7149735531321069331_n.jpg

Με ανακοίνωσή του το παλάτι ξεκαθάρισε: «Η δούκισσα του Σάσεξ θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον πρίγκιπα Άρτοι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ». Αν και ο λόγος αυτής της απουσίας δεν έγινε σαφής, υπάρχει η άποψη ότι η Μέγκαν αποφάσισε να παραμείνει στις ΗΠΑ λόγω του ότι η ενθρόνιση του Κάρολου συμπίπτει με τα 4α γενέθλια του γιου της. Παρόλο που οι royal fans δεν δείχνουν να πείθονται απόλυτα από αυτό τον ισχυρισμό, το ότι έστω ο Χάρι θα επιστρέφει στο παλάτι για την ιστορική περίσταση βάζει προσωρινή παύση στις φήμες για προβληματική σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι και στη βασιλική οικογένεια.

a6e4b1a1-prigkipas-harry-meghan-markle-ntanta.jpg

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι -ο οποίος άσκησε σφοδρή κριτική τόσο στον πατέρα του και τον αδελφό του, Ουίλιαμ, όσο και σε άλλους συγγενείς του μέσα από τις σελίδες των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Ρεζέρβα»- θα ξαναβρεθεί με την οικογένειά του μετά την κηδεία της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η επίσκεψή του αναμένεται να είναι σύντομη, ενώ η εμφάνισή του ίσως περιοριστεί στην ημέρα της τελετής.

1681336265541-864528785-kamila-karolos-(3).webp

Σε συνέντευξή του στον Τομ Μπράντλι και στο κανάλι ITV για την προώθηση του βιβλίου του, είχε απαντήσει στην ερώτηση για το αν θα παρευρισκόταν στη στέψη του πατέρα του: «Πολλά μπορεί να συμβούν μέχρι τότε. Όμως η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Η μπάλα είναι στη δική τους πλευρά. Πρέπει να συζητηθούν πολλά και πραγματικά ελπίζω να υπάρχει θέληση για κάτι τέτοιο - να καθίσουμε ήρεμα και να μιλήσουμε». Εκτός από το δούκα του Σάσεξ, στα επιβεβαιωμένα ονόματα της μακράς λίστας των εκλεκτών καλεσμένων περιλαμβάνονται ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, ο διάδοχος πρίγκιπας Φουμιχίτο και η διάδοχος πριγκίπισσα Κίκο της Ιαπωνίας, ο βασιλιάς Καρλ-Γκούσταφ της Σουηδίας, ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματίλντα του Βελγίου, ο διάδοχος πρίγκιπας της Δανίας, Φρέντερικ, και η σύζυγός του, Μαίρη, και το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό, Αλβέρτος και Σαρλίν.

9f65d473-karolos.jpg

Μεταξύ των 2.000 συνολικά καλεσμένων θα είναι επίσης 850 αρχηγοί κρατών με παρόντες όλους τους ηγέτες της Κοινοπολιτείας, καθώς και 450 άνθρωποι που έχουν τιμηθεί για το φιλανθρωπικό τους έργο με το μετάλλιο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved