Meghan Markle-Πρίγκιπας Χάρι: Ποιος χωρισμός; Σε τρυφερές στιγμές σε αγώνα μπάσκετ
Getty Images North America/Allen Berezovsky
VIP Life

Meghan Markle-Πρίγκιπας Χάρι: Ποιος χωρισμός; Σε τρυφερές στιγμές σε αγώνα μπάσκετ

Χρειαζόταν μόνο ένα κοινό ενσταντανέ τους για να μπει τέλος στις φήμες που ήθελαν τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ στα πρόθυρα χωρισμού. 

Οι φήμες αυτές και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας -όπως αποδείχτηκε- περί σοβαρής κρίσης στον γάμο τους και πιθανού χωρισμού τους στο άμεσο μέλλον είχαν προέλθει από την ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκινγχαμ ότι στη στέψη του βασιλιά Καρόλου που θα γίνει με κάθε επισημότητα την ερχόμενη εβδομάδα, θα παρευρεθεί μόνο ο πρίγκιπας Χάρι, χωρίς τη σύζυγό του.

Celebrities At The Los Angeles Lakers Game

Τα ίδια δημοσιεύματα έλεγαν ότι την ίδια στιγμή η Μέγκαν Μαρκλ που δεν θα ακολουθήσει τον σύζυγό της ούτε θα τον συνοδεύσει σε μία τόσο σημαντική στιγμή της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου θα βρίσκεται με τα παιδιά τους στην Καλιφόρνια. Εφόσον λοιπόν δεν δόθηκαν περαιτέρω «εξηγήσεις» για τους λόγους που έστω και πρόσκαιρα το ζευγάρι δεν θα ήταν μαζί, άρχισαν και τα παραπάνω σενάρια.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι έδωσαν τελικά οριστικά τέλος σε αυτά όταν την περασμένη Δευτέρα εμφανίστηκαν σε αγώνα μπάσκετ του ΝΒΑ και συγκεκριμένα σε αυτόν ανάμεσα στους Los Angeles Lakers και τους Memphis Grizzlies.

Το ζευγάρι πανηγύριζε συνεχώς όταν έβαζαν καλάθια οι Lakers, αγαπημένη ομάδα και των δύο ενώ γελούσαν και πείραζαν ο ένας τον άλλον τρυφερά, σαν να μην είχε περάσει ούτε μία μέρα από εκείνη της γνωριμίας τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα η επίσημη σελίδα του ΝΒΑ όταν η κάμερα τούς απαθανάτισε σε τρυφερές τους στιγμές:

https://www.instagram.com/p/CrceAGvAEa8

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved