Τρόμος για Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Κινδύνεψαν με σοβαρό τροχαίο
VIP Life

Τρόμος για Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Κινδύνεψαν με σοβαρό τροχαίο

Ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ αλλά και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια παραλίγο καταστροφική καταδίωξη με αυτοκίνητο αφού τους ακολούθησαν παπαράτσι.

Το περιστατικό συνέβη αφού η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν παραστεί σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη την Τρίτη όπου η πρώτη βραβεύτηκε. Οι τρεις τους έφυγαν από την εκδήλωση με ένα SUV γύρω στις 10 το βράδυ και αμέσως τους ακολούθησαν περίπου 12 παπαράτσι.

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, είχε ως αποτέλεσμα πολλαπλές παρ' ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς του NYPD (New York Police Department)», είπε ο εκπρόσωπος, σύμφωνα με το Sky News.

«Ενώ το να είσαι δημόσιο πρόσωπο συνοδεύεται από ένα επίπεδο ενδιαφέροντος από το κοινό, αυτό δεν θα πρέπει ποτέ να γίνεται εις βάρος της ασφάλειας κανενός», δήλωσε επίσης ο εκπρόσωπος.

«Η διάδοση αυτών των εικόνων, δεδομένων των τρόπων με τους οποίους αποκτήθηκαν, ενθαρρύνει μια άκρως παρεμβατική πρακτική που είναι επικίνδυνη για όλους τους εμπλεκόμενους», ανέφερε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι «εξαιρετικά αναστατωμένοι και συγκλονισμένοι» μετά την εμπλοκή τους σε μια «σχεδόν καταστροφική» καταδίωξη από παπαράτσι στη Νέα Υόρκη.

Μια πηγή ισχυρίζεται ότι ένας εικονολήπτης χτύπησε ένα αυτοκίνητο, ενώ ένας άλλος παραλίγο να πατήσει έναν αστυνομικό της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια της «παρ' ολίγον μοιραίας» καταδίωξης.

«Ξεκίνησε με 12 παπαράτσι και στη συνέχεια κατέληξε σε τέσσερις που κυνηγούσαν την Μέγκαν, τον πρίγκιπα Χάρι και την Ντόρια», αναφέρει άνθρωπος με γνώση του τι συνέβη. «Η ασφάλειά τους προσπάθησε με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τους παπαράτσι», λέει στη συνέχεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved