Ευγενία Νιάρχου: Για διακοπές στην Ελλάδα - Τα γενέθλια, η φωτό topless & το προσκύνημα στην Τήνο
VIP Life

Ευγενία Νιάρχου: Για διακοπές στην Ελλάδα - Τα γενέθλια, η φωτό topless & το προσκύνημα στην Τήνο

Για άλλη μία χρονιά η Ευγενία Νιάρχου απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην Ελλάδα, όπως κάνει ανελλιπώς από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι αφού λατρεύει τις ομορφιές της πατρίδας μας. 

Η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Νιάρχου που είναι πολίτης του κόσμου αφού ζει στις μητροπόλεις της μόδας ή κάνει ταξίδια στους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς ανά την υφήλιο, δεν αλλάζει την Ελλάδα όταν πρόκειται για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Όταν ήταν μικρή μάλλον περιοριζόταν, λόγω ηλικίας περισσότερο στη Σπετσοπούλα, το ιδιόκτητο νησί της οικογένειας απέναντι από τις Σπέτσες.

Τα τελευταία χρόνια όμως η Ευγενία Νιάρχου δείχνει να λατρεύει την ανακάλυψη των πιο όμορφων νησιών ή άλλων καλοκαιρινών προορισμών της Ελλάδας.

Φέτος λοιπόν το... μενού περιελάμβανε, εκτός από τις Σπέτσες και την Τήνο όπου η όμορφη Ευγενία επισκέφτηκε, για πρώτη φορά προφανώς εφόσον απαθανάτισε τα πάντα, την Μεγαλόχαρη.

Η Ευγενία Νιάρχου έδειξε να μαγεύεται από την είσοδο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας στην Τήνο και μάλιστα κατέγραφε τα πάντα. Από τα τάματα που πωλούνταν απ' έξω μέχρι τα όσα αντίκρισε μέσα στον ναό, ειδικά τις χρυσές δωρεές που κρέμονται από το ταβάνι του ναού.

Δεν παρέλειψε βέβαια να ανεβάσει και φωτογραφίες της από την παραλία ή από τις βραδινές εξορμήσεις της στα νησιά, δείχνοντας ξέγνοιαστη και χαρούμενη.

Η Ευγενία Νιάρχου επίσης για ακόμα μία φορά γιόρτασε με τους φίλους της τα γενέθλιά της, παράδοση που κρατάει ειδικά τα τελευταία χρόνια μετά την ενηλικίωσή της.

Επίσης, η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Νιάρχου βρέθηκε για λίγες μέρες και στην Αθήνα για να παρευρεθεί σε μία καλλιτεχνική εκδήλωση που ήθελε να παρακολουθήσει στο Ηρώδειο και απαθανάτισε και εκεί τις στιγμές.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved