Μαρία Ολυμπία: Οι διακοπές με την οικογένεια στις Σπέτσες και οι φωτό με τα αδέρφια της
VIP Life

Μαρία Ολυμπία: Οι διακοπές με την οικογένεια στις Σπέτσες και οι φωτό με τα αδέρφια της

Για άλλο ένα καλοκαίρι η οικογένεια του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ πέρασε τις διακοπές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες.

Το ζευγάρι πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στη χώρα μας μαζί με τα παιδιά τους Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνο - Αλέξιο, Αχιλλέα - Ανδρέα, Οδυσσέα - Κίμωνα και Αριστείδη - Σταύρο.

Στην παρέα ήταν φυσικά και η μητέρα του Παύλου, Άννα Μαρία, την οποία μας είχε δείξει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρί Σαντάλ.

Οικογενειακώς είναι αρκετά ενεργοί στα social media και μοιράζονται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά τους.

olympiagreece_351180546_938179897299963_816716888505274873_n.jpg

Φυσικά, αρκετά ενεργή και με πολλές χιλιάδες followers είναι και η Μαρία Ολυμπία η οποία είναι βέβαια και πολύ προσεκτική με αυτά που ανεβάζει, με τις φωτογραφίες να είναι ένα «κόσμημα» κάθε φορά!

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, μας έδειξε τι κάνουν οικογενειακώς στις διακοπές τους και μας έδειξε και τη βόλτα με τα αδέρφια της. Όλοι μαζί μάλιστα, είδαν και την ταινία Barbie σε θερινό σινεμά των Σπετσών.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved