Ο γιος του Παύλου, Αχιλλέας είναι ερωτευμένος με ζάμπλουτη καλλονή – Ποια είναι η Ιζαμπέλα Μασενέ
VIP Life

Ο γιος του Παύλου, Αχιλλέας είναι ερωτευμένος με ζάμπλουτη καλλονή – Ποια είναι η Ιζαμπέλα Μασενέ

Και η σχέση δεν είναι φρέσκια απλά επιβεβαιώθηκε στα δυο χρόνια. Ο γιος του Παύλου, Αχιλλέας είναι ερωτευμένος με τη ζάμπλουτη καλλονή Ιζαμπέλα Μασενέ.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή μέσα από τα social media και πιο συγκεκριμένα από ένα story του Αχιλλέα με την αγαπημένη του, γράφοντας: «Δύο χρόνια χαράς και γέλιου», επιβεβαιώνοντας έτσι τον δεσμό τους.

1695985468206-756363609-axilleas-(1).jpeg

Ποια είναι η Ιζαμπέλα Μασενέ

Η 22χρονη, γεννηµένη στο Λονδίνο, Ιζαµπέλα Μασενέ, έχοντας λαµπρή θητεία στο µόντελινγκ και διαγράφοντας επιτυχηµένη πορεία ως φωτογράφος για τους κλάµπερ και τους λάτρεις της µουσικής στους ελίτ κύκλους των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, είναι πλέον γνωστή ως «BellaBella».

axilleas-(2).jpg

H Ιζαµπέλα Μασενέ είναι κόρη του Αρνό και της Ναταλί Μασενέ, µεγάλωσε στο Λονδίνο, αλλά έχει αµερικανική και γαλλική κουλτούρα, λόγω των γονιών της. Σπούδασε στο Gallatin School of Individualized Studies του NYU και στο παρελθόν Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία στο UCLA. Η µελαχρινή καλλονή α υτή τη στιγµή έχει υπογράψει µε το IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί την Gigi και την Bella Hadid, όπως και την Karlie Kloss.

Το 2020, µάλιστα, πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «Wonderland», που είναι αφιερωµένο στη µόδα και την pop κουλτούρα. Μοντελικό πρότυπό της, όπως λέει κάθε φορά που ερωτάται σχετικά, είναι το πιο καλοπληρωµένο όλων των εποχών - η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν. Mε λατρεία στον κινηµατογράφο, κρατάει µετοχές στην εταιρεία παραγωγής Pretty Bird. Η κλιµατική αλλαγή συγκαταλέγεται στα ενδιαφέροντά της, ενώ τα όνειρά της περιλαµβάνουν και ενασχόληση µε την 7η Τέχνη.

Πηγή secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved