Πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας: Πώς η διάδοχος του θρόνου προκάλεσε το φαινόμενο #Leonormania
VIP Life

Πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας: Πώς η διάδοχος του θρόνου προκάλεσε το φαινόμενο #Leonormania

Τον δρόμο για τη διαδοχή στον ισπανικό θρόνο άνοιξε η πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας, πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίθια στις 31 Οκτωβρίου, όταν έκλεισε τα 18 της χρόνια και ορκίστηκε πίστη στο Σύνταγμα

Επρόκειτο για μία συμβολική τελετή που σηματοδοτούσε την έναρξή της πορείας της προς τη διαδοχή του ισπανικού θρόνου όπου αυτή τη στιγμή κάθεται ο πατέρας της.

Η πριγκίπισσα Λεονόρ ορκίστηκε "να εκτελεί πιστά τα καθήκοντά της, να τηρεί και να διασφαλίζει την τήρηση του Συντάγματος και των νόμων και να σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών και των Αυτόνομων Κοινοτήτων".

https://www.instagram.com/p/CzRjvYitI4y/

Εκείνη την ημέρα η δημοτικότητα της πριγκίπισσας εκτινάχθηκε στην κορυφή στην Ισπανία με πολλούς πλέον να κάνουν λόγο για το φαινόμενο #Leonormania.

Τα σκάνδαλα του παρελθόντος με πρωταγωνιστή τον παππού της Χουάν Κάρλος, σύζυγο της Ελληνικής καταγωγής Σοφίας, είχαν καταφέρει σοβαρά πλήγματα στη μοναρχία στην Ισπανία και τώρα φαίνεται πως η Λεονόρ αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα μάλιστα με την ισπανική εφημερίδα El Español, η Λεονόρ είναι το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, ακόμα και από τον low profile πατέρα της, τον βασιλιά Φελίπε.

Ειδικοί υποστηρίζουν πως η δημοτικότητά της έγγυται στο γεγονός ότι η Λεονόρ είναι «άκαφτο» πρόσωπο για το οποίο ελάχιστα γνωρίζει ο Ισπανικός λαός που θέλει να τη γνωρίσει ως διάδοχο του θρόνου της χώρας.

https://www.instagram.com/p/CxI922zttYu/

Λίγα λόγια για τη μελλοντική βασίλισσα

Η Λεονόρ σπούδαζε στην Ουαλία ενώ όταν επέστρεψε στην Ισπανία αποφάσισε να φοιτήσει στην στρατιωτική Ακαδημία. Αν και συνεσταλμένη, είναι δυναμική εκεί που χρειάζεται ενώ δεν μιλάει πολύ και είναι μετρημένη στη συμπεριφορά της. Είναι οργανωτική, αφοσιωμένη με ό,τι καταπιάνεται και γι' αυτό οι περισσότεροι Ισπανοί θεωρούν πως είναι η πλέον κατάλληλη για να αναλάβει καθήκοντα βασίλισσας.

Το ενδιαφέρον του Ισπανικού λαού -και όχι μόνο- για την πριγκίπισσα Λεονόρ αποτυπώνεται και στις αναζητήσεις στο google, που το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί κατά 37% - και αυτό πριν την ορκωμοσία της, με τους ειδικούς να προβλέπουν ότι η 18χρονη γαλαζοαίματη θα εξελιχθεί σε μία από τις πιο χαρισματικές πριγκίπισσες της Ευρώπης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved