Μαρία Ολυμπία: Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η πιο περιζήτητη νύφη παγκοσμίως!
VIP Life

Μαρία Ολυμπία: Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η πιο περιζήτητη νύφη παγκοσμίως!

Η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που έφυγε από τη ζωή πριν από αρκετούς μήνες, είναι η πιο περιζήτητη νύφη, όπως την έχρισε το περιοδικό Tatler του Δεκεμβρίου. 

«Αυτή η νεαρή γαλαζοαίματη είναι όσο πιο περιζήτητη θα μπορούσε, ειδικά τώρα, με το κομψό, ξανθό μαλλί της. Αυτό το καλοκαίρι ήταν η εποχή των single κοριτσιών που τριγυρνούσαν στην Ίμπιζα, την Ελλάδα, τη Νέα Υόρκη και το Νότινγκ Χιλ με αστραφτερές γόβες στιλέτο» αναφέρεται στο περιοδικό για τη Μαρία Ολυμπία, πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Η 27χρονη καλλονή, αμέσως μόλις ενηλικιώθηκε έγινε το it girl στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης και θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες παγκοσμίως. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και ποζάρει με τις δημιουργίες κορυφαίων οίκων μόδας ενώ έχει δουλέψει και ως μοντέλο για τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως.

olympia.png

Ο χωρισμός με τον Περεγκρίν Πίρσον

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Μαρία Ολυμπία έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Περεγκρίν Πίρσον, γιο και κληρονόμο του τέταρτου υποκόμη του Κάουντρεϊ με τον οποίο ήταν ζευγάρι περίπου τρία χρόνια. Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι πρώτες φήμες χωρισμού άρχισαν όταν εκείνος δεν έδωσε το παρών στο πάρτι των 27ων γενεθλίων της Μαρίας Ολυμπίας, τον περασμένο Ιούλιο.

Η φήμη επιβαιώθηκε ότι ισχύει όταν ο Πίρσον εθεάθη να φιλιέται παθιασμένα με τη Σόφι Τέρνερ, η οποία προηγουμένως είχε χωρίσει από τον Τζο Τζόνας.

Η Μαρία Ολυμπία έκανε unfollow στον λογαριασμό του πρώην αγαπημένου της στο Instagram και διέγραψε κάθε κοινή φωτογραφία τους.

Κάπως έτσι, λοιπόν το περιοδικό την έχρισε την πιο περιζήτητη νύφη καθώς εκτός από ομορφιά και στυλ, είναι γαλαζοαίματη και διαθέτει πολύ μεγάλη περιουσία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved