Ο έρωτας με έρωτα περνάει για την Μαρία Ολυμπία - Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, Τόμας Στράκερ
VIP Life

Ο έρωτας με έρωτα περνάει για την Μαρία Ολυμπία - Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, Τόμας Στράκερ

Η εγγονή του εκλιπόντος βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία, είναι όπως φαίνεται σε σχέση με τον βρετανό σεφ Τόμας Στράκερ.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό με τον εκατομμυριούχο Πέρεγκιν Πίρσον, η 27χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έγινε ζευγάρι με τον 33χρονο, που έγινε διάσημος με τις συνταγές του, για το βούτυρο.

Ο ίδιος σκιαγραφεί τον εαυτό του με 3 λέξεις όλες κι όλες: Διασκεδαστικός, πεινασμένος και άτακτος

Η Μαρία Ολυμπία στις πασαρέλες να διαφημίζει ρούχα, κοσμήματα επώνυμων οίκων και σε διαλείμματα να μιλάει για το δώρο που θεωρεί ιδανικό ενόψει Χριστουγέννων και εκείνος για τις ανάγκες της δουλειάς του, μέσα σε κουζίνες να δημιουργεί και να δίνει μάχη για τα απαραίτητα κλικ που φέρνουν έσοδα.

Ο 33χρονος έγινε ευρέως γνωστός από το Tik Tok τον πρώτο χρόνο της πανδημίας του κορωνοϊού, όταν οι συνταγές του με βούτυρο όχι μόνο συζητήθηκαν αλλά τον έκαναν να βγάλει στο εμπόριο ένα με τη δική του υπογραφή, που περιέχει ορισμένα χαρακτηριστικά μυρωδικά από τις συνταγές του.

1699377063062-504171532-mariaolympia.jpeg

Ο Βρετανός σεφ άνοιξε εστιατόριο στο Λονδίνο, απέκτησε εκατομμύρια followers στο Instagram και πλέον γεύεται την επιτυχία στην αγκαλιά της αγαπημένης του.

Οι φήμες για το ειδύλλιο ξεκίνησαν όταν έγινε αντιληπτή η απουσία του Πίρσον από το πάρτι για τα 27 γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας τον περασμένο Ιούλιο. Μετά από τρία συνεχόμενα καλοκαίρια που πέρασαν μαζί στην Ελλάδα, οι δυο τους έκαναν χωριστά διακοπές και οι συζητήσεις για τη νέα σχέση της Μαρίας – Ολυμπίας ξεκινούσαν.

Το μεγαλύτερο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ζει όπως επιθυμεί. Κάνει πράγματα που την γεμίζουν, με φωτογραφίες της να φιγουράρουν σε κοσμικά περιοδικά από την Ελλάδα μέχρι τη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Μέσα σε παλάτια, με φόντο χιονισμένα βουνά και σε δρόμους της αγγλικής πρωτεύουσας με το νέο της αγαπημένο.

Δείτε το βίντεο από το Live News:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved