Μαρία Ολυμπία: Επιτυχημένος σεφ ο νέος άντρας στη ζωή της εγγονής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
VIP Life

Μαρία Ολυμπία: Επιτυχημένος σεφ ο νέος άντρας στη ζωή της εγγονής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Με έναν από τους ταχύτατα ανερχόμενους σεφ στην Αγγλία φαίνεται πως βγαίνει τελευταία η Μαρία Ολυμπία, τον Τόμας Στράκερ ο οποίος διαθέτει το δικό του εστιατόριο στο Νότινγκ Χιλ. 

Αφού έγινε γνωστό ότι ο πρώην της εγγονής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο πάμπλουτος κληρονόμος Πέρεγκριν Πίρσον είναι ήδη ερωτευμένος με άλλη και συγκεκριμένα με τη Σόφι Τέρνερ, καθώς απαθανατίστηκαν προ ημερών να φιλιούνται στη μέση του δρόμου, ήρθε να φουντώσει και η φήμη πως η Μαρία Ολυμπία είναι επίσης αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της μετά από τρία χρόνια σχέσης που έληξε άδοξα.

Και δεν είναι μόνο φήμη αφού ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν κοινές φωτογραφίες της Μαρίας Ολυμπίας με τον Τόμας Στράκερ καθώς εθεάθησαν στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ, εκεί που βρίσκεται το εστιατόριο του σεφ.

Στις συγκεκριμένες φωτό η Μαρία Ολυμπία κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του φορώντας ένα total black σύνολο και έχοντας ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Επιτυχία στα social media

Ο Τόμας Στράκερ είναι 33 χρονών, και έχουν στο Instagram 1,4 εκατομμύρια followers, ενώ τον παρακολουθούν 2,1 χρήστες στο Tik Tok και επιπλέον 250.000 άτομα που τον παρακολουθούν μέσω YouTube. Έγινε διάσημος όταν άρχισε να ανεβάζει συνταγές με βούτυρο που είναι και οι σπεσιαλιτέ του.

Τον καιρό της πανδημίας ο Τόμας Στράκερ εκμεταλλεύτηκε τη... μόδα των ημερών εκείνων που ο κόσμος, κλεισμένος στο σπίτι ήθελε να πειραματιστεί στην κουζίνα και οι συνταγές του με βούτυρο (γνωστές με το hashtag #buttertok) έκαναν... πάταγο.

Έτσι, ονόμασε και το εστιατόριό του που είναι πολύ επιτυχημένο σήμερα.

Πάντως, ούτε η Μαρία Ολυμπία ούτε ο Τόμας Στράκερ έχουν αποκαλύψει κάτι για τη σχέση τους, όμως οι φήμες λένε πως οι δυο τους διανύουν την πιο όμορφη περίοδο του έρωτά τους.

ΔΕΙΤΕ Α

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved