Πέτρα του σκανδάλου η Μαρία Ολυμπία; Με βέρα ήδη στο δεξί ο σύντροφός της - Τον έδιωξε η γυναίκα του
VIP Life

Πέτρα του σκανδάλου η Μαρία Ολυμπία; Με βέρα ήδη στο δεξί ο σύντροφός της - Τον έδιωξε η γυναίκα του

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που έγινε γνωστή η νέα σχέση της Μαρίας Ολυμπίας, με τον Τόμας Στράκερ ο οποίος διαθέτει το δικό του εστιατόριο στο Νότινγκ Χιλ και τα δημοσιεύματα την θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο.

Ο Τόμας Στράκερ είναι 33 χρονών, και έχουν στο Instagram 1,4 εκατομμύρια followers, ενώ τον παρακολουθούν 2,1 χρήστες στο Tik Tok και επιπλέον 250.000 άτομα που τον παρακολουθούν μέσω YouTube. Έγινε διάσημος όταν άρχισε να ανεβάζει συνταγές με βούτυρο που είναι και οι σπεσιαλιτέ του.

Τον καιρό της πανδημίας ο Τόμας Στράκερ εκμεταλλεύτηκε τη... μόδα των ημερών εκείνων που ο κόσμος, κλεισμένος στο σπίτι ήθελε να πειραματιστεί στην κουζίνα και οι συνταγές του με βούτυρο (γνωστές με το hashtag #buttertok) έκαναν... πάταγο.

Έτσι, ονόμασε και το εστιατόριό του που είναι πολύ επιτυχημένο σήμερα.

tomas.png

Η Μαρία Ολυμπία, σύμφωνα με τη Daily Mail, είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του διάσημου σεφ, τον οποίο η σύζυγος του… πέταξε έξω από το σπίτι μόλις έμαθε για την παράνομη σχέση του.

«Η σύζυγος του διάσημου σεφ Τόμας Στρέικερ τον πέταξε έξω από το σπίτι όταν έμαθε για το ειδύλλιο με την πριγκίπισσα Μαρία της Ελλάδας, μόλις μερικές ημέρες αφού ο πρώην της πιάστηκε να φιλιέται με τη Σόφι τέρνερ», γράφει το δημοσίευμα.

«Πολλοί άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε και ζητούσαν από τον Τόμας να το πει στην Νταβίνα, αλλά προφανώς δεν το έκανε, οπότε το έκαναν εκείνοι. Του ζήτησε, φυσικά, να φύγει από το σπίτι, το οποίο είχαν αγοράσει σχετικά πρόσφατα και το έφτιαχναν», αναφέρει άλλη πηγή.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ όπως το παρουσίασε το Mega:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved