Το νέο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι φέρνει νέες αναταραχές!

Παρανόηση με τα δημοσιεύματα για το κάλεσμα γενεθλίων του πατέρα του

VIP Life

Το νέο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι φέρνει νέες αναταραχές!

Ο Χάρι δεν ήταν ενήμερος για την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς του αλλά ούτε ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είχαν αρχίσει τις προετοιμασίες για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, αναφέρεται στο νέο βιβλίο που πρόκειται να φέρει αναταραχές στο παλάτι.

Μέσα από το νέο βιβλίο της συγγραφής του οποίου ανέλαβε ο Βρετανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, Omid Scobie, αποκαλύπτονται πολλά γύρω από τον θάνατο και την κηδεία της Ελισάβετ και τι πραγματικά συνέβη σε σχέση με τον Χάρι και τη Μέγκαν.

1675210732962-66226630-b9d7b614-meghan-markle-1.webp

«Μέχρι και το επόμενο πρωί (σσ την ημέρα που πέθανε η Ελισάβετ), οι Σάσεξ δεν είχαν ιδέα ότι το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ασχολούνταν ήδη με τις τελευταίες ώρες της βασίλισσας και τις πρώτες ημέρες της νέας εποχής της μοναρχίας. Μέχρι που ξαφνικά άρχισε να χτυπάει το τηλέφωνο του Χάρι. Ένας άγνωστος αριθμός τόν καλούσε. Συνήθως τηλεφωνήματα από αγνώστους αριθμούς τα αγνοούσε.

Ωστόσο, η Μέγκαν είπε στον Χάρι να σηκώσει το τηλέφωνο και εκείνος απάντησε», γράφει ο Σκόμπι στο βιβλίο και προσθέτει:

xari-meghan-(4).jpg

«Ο Χάρι δεν είχε μιλήσει εδώ και πολύ καιρό με τον πατέρα του, αλλά αυτή δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για οποιαδήποτε ένταση μεταξύ πατέρα και γιου. Ο Κάρολος του είπε ότι αυτός και η Καμίλα επρόκειτο να φύγουν από το Dumfries House για το Μπαλμόραλ, όπου βρισκόταν ήδη η πριγκίπισσα Άννα και ήταν στο πλευρό της βασίλισσας. Είπε στον Χάρι να φύγει αμέσως για τη Σκωτία».

«Ηταν περίεργο να το βλέπεις όλο αυτό», ισχυρίζεται ο Σκόμπι ότι του είπε μια πηγή κοντά στους Σάσεξ. «Ο Χάρι ήταν τελείως μόνος του σε αυτό το θέμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved