Βασιλιάς Κάρολος: Κι όμως το ζητάει! Αυτή είναι η μεγαλύτερη παραξενιά που έχει με τα παπούτσια του

Βασιλιάς Κάρολος

VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Κι όμως το ζητάει! Αυτή είναι η μεγαλύτερη παραξενιά που έχει με τα παπούτσια του

Είναι γνωστό, όπως εξάλλου έχουν αποκαλύψει μέλη του παλατιού, πως ο Βασιλιάς Κάρολος δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος που θα συναντήσει κανείς.

Το παρατσούκλι «κακομαθημένος πρίγκιπας» άλλωστε τον συνοδεύει από το 2003 και δεν είναι λίγες οι φορές που μέλη του προσωπικού είχαν μιλήσει για τις παραξενιές του.

1677778529203-753139034-karolos-(5).webp

Οι απαιτήσεις του ήταν πολλές από πολύ μικρή ηλικία καθώς όπως αναφέρει ο Paul Burrell, ο οποίος υπηρέτησε ως μπάτλερ της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήθελε να σιδερώνουν μέχρι και τα κορδόνια των παπουτσιών του.
Ενώ ο Πολ Μπάρελ, μπάτλερ της Ελισάβετ αποκάλυψε: «Οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, το ίδιο και τα κορδόνια του, το βούλωμα της μπανιέρας πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι χλιαρή στη μισογεμάτη μπανιέρα».

karolos.jpg

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι επισκέψεις του σε φίλους καθώς εκτός από το ειδικό μενού του πρωινού του πριν φτάσει ο ίδιος φέρεται να στέλνει ένα φορτηγάκι με τα υπάρχοντά του στα εξοχικά των φίλων του πριν από την άφιξή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved