Πρίγκιπας Αλβέρτος-Σαρλίν: Τα δίδυμά τους έγιναν 9 ετών και το Παλάτι ανέβασε σπάνια κοινή φωτό τους
VIP Life

Πρίγκιπας Αλβέρτος-Σαρλίν: Τα δίδυμά τους έγιναν 9 ετών και το Παλάτι ανέβασε σπάνια κοινή φωτό τους

Στις 10 Δεκεμβρίου η πριγκίπισσα Gabriella Thérèse Marie και ο πρίγκιπας Jacques Honoré Rainier έγιναν εννέα ετών και το Παλάτι των Μονεγάσκων είχε γιορτή! 

Tα δίδυμα του πριγκιπικού ζευγαριού γεννήθηκαν το 2014 με διαφορά μόλις δύο λεπτών, με την πριγκίπισσα Gabriella Thérèse Marie να έρχεται πρώτη στον κόσμο. Όμως, εφόσον στο Μονακό ισχύει το προγεννετικό δικαίωμα των ανδρών να κληρονομούν τον θρόνο, ο πρίγκιπας Jacques Honoré Rainier είναι ο διάδοχος του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Τα 9χρονα παιδιά του μονάρχη του Μονακό μάλιστα, πόζαραν για τον επίσημο φωτογράφο του παλατιού με τον πρίγκιπα να ποζάρει με την επίσημη στρατιωτική στολή των Μονεγάσκων και την αδελφή του δίπλα του να εμφανίζεται με μπλε παλτό, ασορτί τραγιάσκα και δερμάτινα γάντια.

https://www.instagram.com/p/C0rD5OoIBuv/

Αυτή είναι μία σπάνια φωτογραφία των δίδυμων του πριγκιπικού ζευγαριού καθώς δεν το συνηθίζουν. Τα δίδυμα είχαν έρθει πρόωρα στον κόσμο και η ανησυχία τότε ήταν έκδηλη στον Οίκο τον Γκριμάλντι, όμως όλα πήγαν καλά, χωρίς να απειληθεί η ζωή της Πριγκίπισσας Σαρλίν ή των διδύμων.

Τα δύο παιδιά έχουν άλλα δύο ετεροθαλή αδέλφια, την Jazmin Grace Grimaldi και τον Alexandre Grimaldi-Coste από προηγούμενες σχέσεις του πατέρα τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved