Μυστήριο με το «χαμένο» δάχτυλο του πρίγκιπα Λούις στη Χριστουγεννιάτικη κάρτα
VIP Life

Μυστήριο με το «χαμένο» δάχτυλο του πρίγκιπα Λούις στη Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Το χαμένο δάχτυλο του πρίγκιπα Λούις μπερδεύει τους θαυμαστές καθώς δεν μπορούν παρά να εντοπίσουν το χαμένο μέρος του σώματος στην πρόσφατη φωτογραφία που κυκλοφόρησε η οικογένεια.

Στις 10 Δεκεμβρίου, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας κυκλοφόρησαν την οικογενειακή τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα για το 2023, η οποία απεικόνιζε την πεντάδα με ασορτί λευκά πουκάμισα και μπλε τζιν.

Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Βασιλικής Οικογένειας 2023 είχε πολλούς ανθρώπους να επαινούν τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς σχολίαζαν πόσο έμοιαζαν ο Πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/C0pf0IXNv15/

Ωστόσο, υπήρχε κάτι μάλλον ασυνήθιστο στην εικόνα που έκανε όλους τους θαυμαστές να λένε το ίδιο πράγμα. Οι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η εικόνα ήταν μάλλον ασυνήθιστη και πίστευαν ότι το δάχτυλο του πρίγκιπα Λούις έλειπε στην εικόνα.

"Υπέροχη φωτογραφία! Τι έγινε με το δάχτυλο του πρίγκιπα Λούις; Φαίνεται ότι λείπει", είπε ένας σχολιαστής. «Λείπει ένα δάχτυλο στον πρίγκιπα Λούις…;» συμφώνησε άλλος. «Με συγχωρείτε, αλλά πού είναι το δάχτυλο του πρίγκιπα Λούις», πρόσθεσε ένας τρίτος. Κάποιοι υπέθεσαν ότι το δάχτυλο του πρίγκιπα Λούις που έλειπε οφειλόταν στο κακό photoshop . «Ο Πρίγκιπας Λούις όντως του λείπει ένα δάχτυλο ή είναι κακό photoshop;;;» είπε ένας σχολιαστής "Εντάξει και επίσης λείπει ένα δάχτυλο στον Πρίγκιπα Λούις; Τι συμβαίνει στην τεχνητή νοημοσύνη;" είπε ένας άλλος.

Φυσικά, από τον Πρίγκιπα δεν λείπει ούτε ένα δάχτυλο, και είναι πιθανό ο φωτισμός να ήταν ελαφρώς κλειστός και να φαίνεται ότι στο χέρι του Λούις υπήρχε περισσότερο κενό από ό,τι υπάρχει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved