Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που έκαναν στον βασιλιά Κάρολο
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που έκαναν στον βασιλιά Κάρολο

«Η νέα στρατηγική του Χάρι και της Μέγκαν είναι η συμφιλίωση», αναφέρουν πηγές στα ξένα ΜΜΕ παρόλο που ο Βασιλιάς Κάρολος ηχογράφησε την ετήσια χριστουγεννιάτικη ομιλία του, χωρίς φυσικά τον γιο του στο πλευρό του, για άλλη μια χρονιά.

Ο βασιλιάς Κάρολος αυτή την εβδομάδα κινηματογράφησε την ετήσια χριστουγεννιάτικη ομιλία του με ένα συνεργείο του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού, ITN. Η ομιλία μεταδίδεται στη βρετανική τηλεόραση στις 15:00 ανήμερα των Χριστουγέννων και προβάλλεται σε σταθμούς σε χώρες της Κοινοπολιτείας, όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. Θυμίζουμε μάλιστα ότι πέρυσι δεν ανέφερε καθόλου τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρι δεν έχει μιλήσει ούτε με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, εδώ και πάνω από ένα χρόνο αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θέλει να κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης.

Η τελευταία φορά που όλη η οικογένεια ήταν μαζί ήταν το 2018 ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά, το ζεύγος κατέφυγε στον Καναδά και λίγο αργότερα μετακόμισε στην Καλιφόρνια.

Το δώρο του Χάρι στον πατέρα του

Μπορεί λοιπόν ο Χάρι να μην είναι μαζί με τον πατέρα του του στις γιορτές, όμως, σχεδιάζει να επικοινωνήσει μαζί του, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, πρίγκιπας Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ, από την έπαυλή τους στο Μοντεσίτο, κάνοντάς του αυτό το πολύτιμο δώρο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved