Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες κάρτες τους μέχρι σήμερα!
VIP Life

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες κάρτες τους μέχρι σήμερα!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον συζητήθηκαν αρκετά τις προηγούμενες ημέρες λόγω της χριστουγεννιάτικης κάρτας τους για φέτος που φαίνεται πως επεξεργάστηκε αρκετά στο photoshop.

Το ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τα παιδιά του και έδειχναν όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Όμως οι φανατικοί που περίμεναν πώς και πώς την κάρτα, «ξεσκόνισαν» κάθε λεπτομέρεια και αντιλήφθηκαν πως έλειπε το μεσαίο δαχτυλάκι από το χέρι του Λούις. Τα social media πήραν φωτιά και σίγουρα από το παλάτι δεν περίμεναν ότι αυτό το συμβάν θα έπαιρνε τόσο μεγάλη έκταση παγκοσμίως.

princeandprincessofwales_1702159490_3254272127585942905_1642797659.jpg

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα για το 2023.

Μάλιστα, κάτι άλλο που συζητήθηκε αρκετά ήταν και η φωτογραφία αυτού καθεαυτού! Κι αυτό διότι δεν πόζαραν οικογενειακώς σε κάποιο ταξίδι τους ή στον κήπο των ανακτόρων όπως συνήθιζαν αλλά σε ένα απλό γκρι φόντο.

Μάλιστα, η φωτογραφία ήταν και ασπρόμαυρη με κάποιους να γράψουν ότι δεν είχε καμία απολύτως πρωτοτυπία και δεν θύμιζε σε τίποτα τις αντίστοιχες των παλαιότερων ετών που είχαν χρώμα και χαμόγελα ευτυχίας!

Με αφορμή τη φετινή τους χριστουγεννιάτικη κάρτα όμως, ας θυμηθούμε και τις κάρτες που είχαν δημοσιεύσει τα προηγούμενα χρόνια και είχαν ενθουσιάσει τους fans της βασιλικής οικογένειας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved