Ντόντι Αλ Φαγέντ: Όλη η αλήθεια για τον άντρα που «έκλεψε» την καρδιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα
VIP Life

Ντόντι Αλ Φαγέντ: Όλη η αλήθεια για τον άντρα που «έκλεψε» την καρδιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το The Crown επέστρεψε με τον έκτο και τελευταίο κύκλο και εκτός από μεγάλη δυσαρέσκεια έφερε και πολλά ερωτηματικά ως προς τα πρόσωπα. Στον τελευταίο κύκλο παρακολουθούμε, ανάμεσα σε άλλα και τον θυελλώδη έρωτα ανάμεσα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Φίλος του Ντόντι, παρακολούθησε τα τέσσερα πρώτα επεισόδια με μια αυξανόμενη αίσθηση δυσπιστίας. Ο λόγος για τον Paul Cohen (Πολ Κοέν) ο οποίος γνώρισε τον Ντόντι το 1980, τη χρονιά που ο γιος του τελευταίου έφτασε στο Χόλιγουντ ως «εκτελεστικός παραγωγός» της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας Chariots Of Fire.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1986 σε έναν αγώνα πόλο. Εκεί, σύμφωνα με τον «Independent» ο τότε Πρίγκιπας Κάρολος ήταν αντίπαλος του Ντόντι Αλ Φαγέντ και λίγο νωρίτερα ο αιγυπτιακής καταγωγής γόης παντρεύτηκε με το μοντέλο Suzanne Gregard, με την οποία και χώρισε μετά από οκτώ μήνες έγγαμου βίου.

diana-dodi3.jpg

Ντόντι Αλ Φαγέντ - Πριγκίπισσα Νταϊάνα

«Ο Ντόντι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να κάνει το Chariots Of Fire. Η μεγάλη αγάπη της ζωής του δεν ήταν οι γυναίκες ή ο κινηματογράφος. Ήταν η κοκαΐνη. Ο κόσμος θεωρεί τον Ντόντι ως έναν μεγάλο σαγηνευτή των γυναικών επειδή φωτογραφήθηκε με υπέροχες ηθοποιούς όπως η Μπρουκ Σιλντς και η Γουινόνα Ράιντερ και, φυσικά, λόγω της σχέσης του με την Νταϊάνα. Αλλά ήταν παράξενα μη σεξουαλικός», είπε ο Κοέν.

«Έπαιρνε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και γινόταν μονόχνοτος και παρανοϊκός. Οι γυναίκες τού την έπεφταν πάντα γιατί ήταν ωραίος και γενναιόδωρος, αλλά όλα αυτά τα χρόνια που τον ήξερα δεν είχα ποτέ την εντύπωση ότι ήταν γυναικάς. Στην αρχή ρώτησα κάποιον αν ήταν ομοφυλόφιλος επειδή έδειχνε τόσο λίγο ενδιαφέρον για τις όμορφες γυναίκες που βρίσκονταν πάντα τριγύρω», πρόσθεσε και συνέχισε.

ntonti.jpg

Ντόντι Αλ Φαγέντ - Πριγκίπισσα Νταϊάνα

«Όταν τον γνώρισα, συνειδητοποίησα ότι απλά δεν τον ενδιέφερε το σεξ. Του την έπεφταν συνέχεια, γυναίκες και άντρες, αλλά τους απέκρουε. Όλοι στο Χόλιγουντ γνώριζαν για την μανιακή χρήση ναρκωτικών του Ντόντι. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ο Ντόντι δεν έκανε χρήση όταν ήταν με την Νταϊάνα. Δεν νομίζω ότι ούτε μια στιγμή το ήξερε (η Νταϊάνα) γιατί ήταν μαζί τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αν οι ερευνητές του The Crown είχαν μιλήσει με κάποιον από τους φίλους του Ντόντι η χρήση κοκαΐνης θα ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που θα προέκυπταν για εκείνον. Κυριάρχησε στη ζωή του».

Ο σκηνοθέτης του Chariots Of Fire, David Puttnam, αποκάλυψε ότι σε μια από τις σπάνιες μέρες που εμφανίστηκε ο Dodi στα γυρίσματα, τον έδιωξε - επειδή πρόσφερε κοκαΐνη στο καστ. Όταν έφτασε ο Puttnam για να γυρίσει την ταινία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1924, διαπίστωσε πως η «διάθεση πολλών μελών του καστ είχε σαφώς αλλοιωθεί» από αυτό που πιστεύει ότι ήταν κοκαΐνη που τους έδωσε ο Dodi.

Συγκεκριμένα, ο Puttnam αποκάλυψε: «Είπα στον Dodi, "Δεν θέλω να σε ξαναδώ με το καστ και το συνεργείο μου". Ήταν πολύ δυσάρεστο. Ήταν ένα από τα πιο τεμπέλικα ανθρώπινα όντα που έχω συναντήσει ποτέ».

Από την πλευρά του, ο Κοέν λέει: «Ο Ντόντι ήταν γλυκός και ντροπαλός, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που το The Crown κάνει σωστά. Ήταν μια χαμένη ψυχή. Ήθελε να είναι όλοι ευτυχισμένοι αλλά ποτέ δεν φαινόταν ευτυχισμένος ο ίδιος.

DIana-DOdi.jpg

Ήταν ένας γενναιόδωρος φίλος, αλλά πάντα είχες την αίσθηση ότι υπήρχε ένα κενό μέσα του. Ήταν προφανές ότι οι ρίζες αυτού, ήταν η σχέση του με τον πατέρα του. Ο Ντόντι ήθελε απεγνωσμένα την έγκριση του πατέρα του. Έζησε αυτόν τον πλούσιο τρόπο ζωής αλλά δεν είχε κερδίσει τίποτα από αυτά μόνος του. Έζησε τη ζωή στο έλεος του πατέρα του. Όταν τηλεφωνούσε ο Μοχάμεντ, άφηνε τα πάντα. Έλεγε, "Είναι ο μπαμπάς μου" ή, πιο συχνά, "Είναι το αφεντικό". Άλλαζε εμφανώς. Ήταν σαν αγοράκι. Ο Μοχάμεντ απειλούσε ότι θα έκοβε τη χρηματοδότηση του Ντόντι όλη την ώρα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved