Kate Middleton: Η σπάνια παιδική της φωτογραφία και η ομοιότητα με τους γιους της
VIP Life

Kate Middleton: Η σπάνια παιδική της φωτογραφία και η ομοιότητα με τους γιους της

Μια σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια με αφορμή των εορτασμό των Χριστουγέννων μοιράστηκε η Kate Middleton.

«Μοιραζόμαστε κάποιες γιορτινές αναμνήσεις αυτά τα Χριστούγεννα γιατί το #ShapingUs έχει να κάνει με τη ζωτική σημασία των πρώτων μας χρόνων και τον ρόλο που παίζουν αυτοί που είναι γύρω μας στη διαμόρφωση της υπόλοιπης ζωής μας», γράφει το κείμενο που συνοδεύει την παιδική φωτογραφία της Kate Middleton.

ddcc924b-kate-middleton-01.jpg

Παρατηρώντας κανείς αυτή τη φωτογραφία θα δει πως η Kate Middleton έχει περάσει στα αγόρια της πολλά από τα χαρακτηριστικά της με την ομοιότητα να είναι εμφανέστατη.

Δες το ποστ

https://www.instagram.com/p/C0_lWGitne9/

«Οι πιέσεις που αντιμετωπίζουμε είναι όλες διαφορετικές, ενώ η σημασία της παιδικής ηλικίας είναι σημαντική. Αυτό δεν το τονίζουμε για να αγχώσουμε επιπλέον τις οικογένειας. Απλά λέμε ότι χρειάζονται υποστήριξη και βοήθεια για να θέσουν ως προτεραιότητα την οικογενειακή ζωή γιατί το να μεγαλώνεις παιδιά σήμερα είναι δύσκολο. Οι σχέσεις μέσα σε μια οικογένεια είναι σημαντικές. Το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλώνει το παιδί είναι σημαντικό και οι εμπειρίες που μοιράζεσαι μαζί του. Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των παιχνιδιών που έχει ή τα πόσα ταξίδια θα πάτε. Απλά πρέπει να εξασφαλίσεις ότι έχουν τη σωστή συναισθηματική στήριξη γύρω τους κι αυτό προέρχεται από τους ενήλικες στη ζωή τους», έχει πει η ίδια για την οικογένεια και τη σημασία της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved