Παύλος: Οι ετοιμασίες για το διπλό ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου παρουσία του βασιλιά Καρόλου
VIP Life

Παύλος: Οι ετοιμασίες για το διπλό ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου παρουσία του βασιλιά Καρόλου

Διπλό μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ετοιμάζεται από την οικογένειά του. 

Ο πρωτότοκος γιος του μάλιστα, ο Παύλος, έφτασε στην Ελλάδα από την Ιταλία με πλοίο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες για το μνημόσυνο που θα γίνει στο Τατόι.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με το μάτι του, δεν του επιτρέπει να μετακινείται με αεροπλάνο και έτσι χρειάστηκε να ταξιδέψει με διάφορα άλλα μέσα και πολύ νωρίτερα προκειμένου να φτάσει στην Ελλάδα.

Πολυτέλεια και χλιδή εκεί όπου διαμένει ο Παύλος

Ο Παύλος λοιπόν αυτές τις ημέρες μένει σε ένα πραγματικό «παλάτι» στην Ηρώδου Αττικού με θέα τον Εθνικό κήπο, πολύ κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το ακίνητο που επέλεξε ο Παύλος δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο με θέα στον Εθνικό κήπο είναι πραγματικά ονειρικό, με όλα τα κομφόρ. Έχει εγκατασταθεί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στον ακριβότερο δρόμο της Αθήνας, εκεί όπου έχει αγοράσει ακίνητο ο μικρότερος αδελφός του, Φίλιππος μετά τον γάμο του με τη Νίνα Φλορ. Είναι επίσης ένας δρόμος που ενδιαφέρει εδώ και καιρό τον Παύλο ο οποίος θέλει να επενδύσει σε ακίνητο και εκεί βρίσκεται και το παλιό σπίτι της τέως βασιλικής οικογένειας.

Το διπλό μνημόσυνο - Ο βασιλιάς Κάρολος θα δώσει το παρών στο Λονδίνο

Οι πρώτες ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που θα γίνει στο Τατόι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με όλες τις παραδόσεις της εκκλησίας.

Θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου, ακριβώς έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου όμως θα ακολουθήσει και δεύτερο μνημόσυνο, αυτή τη φορά πιο επίσημο, στις 27 Ιανουαρίου, στο Λονδίνο.

Σε αυτό θα παρευρεθούν πολλοί βασιλείς και συγγενείς του αποθανόντος, ανάμεσά τους και ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος ανέκαθεν τηρούσε άρρηκτους δεσμούς με την ελληνική τέως βασιλική οικογένεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved