Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας: H μεγάλη αλλαγή που πρέπει να... υποστεί για να γίνει βασίλισσα
VIP Life

Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας: H μεγάλη αλλαγή που πρέπει να... υποστεί για να γίνει βασίλισσα

Όλοι γνωρίζουμε πως για να γίνει κανείς βασιλιάς ή βασίλισσα πρέπει να υποστεί ορισμένες αυστηρές αλλαγές στη ζωή του, να ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο και να απομακρυνθεί από τις αγαπημένες του συνήθειες. Το ίδιο ισχύει και για την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, η οποία ετοιμάζεται για να πιάσει άμεσα το σκήπτρο στα χέρια της.

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, είναι έτοιμη να αναλάβει τα βασιλικά καθήκοντα της χώρας της, αμέσως μετά την παραίτηση της βασίλισσας Μαργαρίτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, η εμβληματική - βασιλική της υπόκλιση, με την οποία την έχουμε συνδέσει και αγαπήσει τόσα χρόνια, πρέπει να αλλάξει.

20230116134226_1D8A1022.jpg

H βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας πέρυσι στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στη Μητρόπολη Αθηνών. Διακρίνεται ο γιος της και διάδοχος του θρόνου

NDP photo agency

Οι αλλαγές που φέρνει ο θρόνος στη ζωή της

Καθώς θα μετατραπεί από πριγκίπισσα σε βασίλισσα, δεν θα είναι πλέον υποχρεωμένη να υποκλίνεται στους συναδέλφους της βασιλείς υπό τον νέο της τίτλο.

«Αν η Μαίρη χαιρετήσει κάποιον άλλο βασιλικό στο μέλλον, συνήθως δύο βασίλισσες δεν υποκλίνονται η μία στην άλλη, αλλά μπορεί να αποφασίσει να επιδείξει τον παραδοσιακό χαιρετισμό ως ένδειξη σεβασμού, ιδίως αν πρόκειται για κρατική επίσκεψη. Η Πριγκίπισσα του Στέμματος αποκάλυψε επίσης σε συνέντευξή της ότι έμαθε πώς να υποκλίνεται από τον τότε αρραβωνιαστικό της Πρίγκιπα Frederik πριν συναντήσει για πρώτη φορά τη Βασίλισσα Μαργαρίτα!», αναφέρει βασιλική ανταποκρίτρια.

20230116122008_1D8A0579.jpg

Η Βασίλισσα της Δανίας όταν είχε έρθει στην Ελλάδα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

NDP photo agency

Να υπενθυμίσουμε πως η βασίλισσα Μαργαρίτα αποκάλυψε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πως απομακρύνεται από το στέμμα. «Αποφάσισα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Στις 14 Ιανουαρίου 2024 - 52 χρόνια αφότου ακολούθησα τον αγαπημένο μου πατέρα - θα αποχωρήσω από τη θέση της βασίλισσας της Δανίας. Αφήνω τον θρόνο στον γιο μου, τον πρίγκιπα διάδοχο Frederik», ανέφερε χαρακτηριστικά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved