Η ζωή της τέως βασιλικής οικογένειας, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου
6781171
VIP Life

Η ζωή της τέως βασιλικής οικογένειας, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου

Ήταν 10 Ιανουαρίου του 2023 όταν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφευγε από τη ζωή και από τότε, πολλά έχουν αλλάξει για τα μέλη της οικογένειάς του. 

Συντετριμμένη η σύζυγός του Άννα Μαρία αλλά και τα παιδιά του και τα εγγόνια του, έπρεπε να ταξιδέψουν μέχρι την Ελλάδα για να γίνει η ταφή του και να του πουν όλοι το τελευταίο «αντίο» και όχι μόνο εκείνοι αλλά και πολλοί Ευρωπαίοι βασιλείς, γαλαζοαίματοι, πολιτικοί και ισχυροί επιχειρηματίες.

Πόσα έχουν αλλάξει όμως από εκείνη την ημέρα, έναν χρόνο μετά για τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας;

IMG_02608247.jpg

Σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια.

Οι στόχοι του Παύλου για εγκατάσταση στην Ελλάδα

Την περίοδο μεταξύ της κηδείας και του μνημόσυνου των 40 ημερών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου, οι φήμες οργίαζαν ότι ο Παύλος σκέφτεται πολύ σοβαρά να εγκατασταθεί στην Ελλάδα και να διεκδικήσει τη δική του θέση στην πολιτική ζωή του τόπου. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί, όμως άρχισαν ξανά αυτές οι φήμες. Μάλιστα αυτές είναι και πάλι έντονες, ύστερα από την είδηση ότι ο Παύλος αυτές τις μέρες που προετοιμάζει το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του διαμένει σε ένα από τα πιο πολυτελή διαμερίσματα της Αθήνας, στην Ηρώδου Αττικού, έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους της πόλης και είναι... μεσοτοιχία με το Μέγαρο Μαξίμου και «βλέπει» τον Εθνικό Κήπο.

20230218144737_1D8A1100.jpg

Ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ

NDP photo agency

Όπως συνηθίζεται, ο Παύλος έχει κλειστά τα χαρτιά του για τις προθέσεις του στο άμεσο μέλλον όμως άρχισε πάλι να ψιθυρίζεται ότι σκοπεύει να αγοράσει το συγκεκριμένο ακίνητο και τελικά να κάνει πράξη την εγκατάστασή του στην Ελλάδα προκειμένου να ασχοληθεί με την πολιτική στη χώρα μας.

Νικόλαος & Τατιάνα Μπλάτνικ λάτρεις της Ελλάδας

Πάνε πλέον πάνω από 10 χρόνια που ο Νικόλαος εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα, μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Αύγουστο του 2010 στις Σπέτσες και τρία χρόνια αργότερα ολοκλήρωσε τη διαδικασία εγκατάστασής του στη χώρα μας, κάτι που ήθελε τόσο η σύζυγός του όσο και οι γονείς του Άννα Μαρία και Κωνσταντίνος οι οποίοι εκείνο το διάστημα απολάμβαναν τη ζωή τους σε μία υπερπολυτελή βίλα στο Πόρτο Χέλι. Εκεί επισκέπτονταν τα παιδιά και τα εγγόνια τους, χειμώνα καλοκαίρι και τους άρεσε που πλέον είχαν τη δυνατότητα να ζουν μέσα στη φύση.

20230218114039_1D8A0978.jpg

Ο Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

NDP photo agency

Μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Νικόλαος έχει δεθεί ακόμα περισσότερο με τη μητέρα του Άννα Μαρία η οποία μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Δανία.

Η μοναξιά της Άννας Μαρίας

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο Κωνσταντίνος και ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε έρθει μαζί με την Άννα Μαρία και ζούσε σε ένα διαμέρισμα στη Βασιλίσσης Σοφίας ώστε να βρίσκονται κοντά σε νοσοκομεία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

IMG_8599.jpg

H Άννα Μαρία την ημέρα της κηδείας του συζύγου της, Κωνσταντίνου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Εκεί, στο διαμέρισμα που ανήκε σε γνωστό εφοπλιστικό ζευγάρι, συνέχισε να ζει για λίγο καιρό η Άννα Μαρία όταν έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της όμως λίγο καιρό μετά μετακόμισε σε μία βίλα στην Εκάλη ενώ μοίραζε τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Δανίας, εκεί όπου βρίσκονται οι αδελφές της, η βασίλισσα Μαργαρίτα η οποία σε λίγες μέρες παραδίδει τον θρόνο της στον γιο της Φρεντερίκ και η πριγκίπισσα Βενεδίκτη.

Δίπλα στη μητέρα τους

Όλα τα υπόλοιπα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας δεν έχουν αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή τους. Αν εξαιρέσει κανείς ότι η μεγαλύτερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, η Αλεξία, η οποία ζει μόνιμα στα Κανάρια Νησιά μαζί με την οικογένειά της, έχει επισκεφτεί τη μητέρα της για να της συμπαρασταθεί στο πένθος της και ο μικρότερος γιος της, ο Φίλιππος ταξιδεύει συχνά από το Λονδίνο για να βρίσκεται κοντά της, όλοι οι υπόλοιποι δεν δείχνουν να έχουν αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους. Αν και πολύ δεμένη οικογένεια, τα εγγόνια Κωνσταντίνου-Άννας Μαρίας βρίσκονται σε περίοδο σπουδών ή κάνουν τα πρώτα γερά βήματά τους στους χώρους με τους οποίους θέλουν να ασχοληθούν. Η Μαρία Ολυμπία συνεχίζει να γίνεται εξώφυλλο στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και τα μικρότερα αδέλφια τους συνεχίζουν τις σπουδές τους ενώ ο μικρότερος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έχει ακόμα μαθητικές υποχρεώσεις αφού είναι 16 ετών. Όσο για την Θεοδώρα, μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας συνεχίζει να ζει στην Αμερική με τον αρραβωνιαστικό της, τον γνωστό δικηγόρο Μάθιου Κούμαρ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved