Στο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον - Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για την κατάσταση της υγείας της
VIP Life

Στο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον - Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για την κατάσταση της υγείας της

Στο νοσοκομείο βρίσκεται και θα παραμείνει για ακόμα περίπου δέκα μέρες η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού. 

Η σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας και διαδόχου του βρετανικού θρόνου υποβλήθηκε σε «χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα» όπως αποκαλύπτει η ίδια ανακοίνωση και όλα πήγαν καλά.

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες. Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενες υποχρεώσεις της . Ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν».

Κάτι που σημαίνει ότι θα κάνουμε αρκετούς μήνες για να δούμε ξανά κάπου δημόσια την Κέιτ Μίντλετον, με την ίδια να είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει κατά γράμμα τις ιατρικές οδηγίες για γρήγορη ανάρρωσή της.

princeandprincessofwales_1705500156_3282295672836452203_1642797659.jpg

H επίσημη ανακοίνωση του παλατιού για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved