Αθηνά Ωνάση: Θρίλερ με την υγεία της χρυσής κληρονόμου - Σενάρια για κατάθλιψη και ανορεξία
VIP Life

Αθηνά Ωνάση: Θρίλερ με την υγεία της χρυσής κληρονόμου - Σενάρια για κατάθλιψη και ανορεξία

Μια είδηση που κυκλοφορεί στα διεθνή μέσα και μιλά για δύσκολες ώρες της Αθηνάς Ωνάση, η οποία όπως λέγεται, πάσχει από κατάθλιψη και έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Αφορμή για την κατάστασή της, ο χωρισμός με τον τελευταίο σύντροφό της...

Έναν χρόνο πριν μπει στα σαράντα της χρόνια, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως υποφέρει από κατάθλιψη. Όπως γράφουν σε μέσα του εξωτερικού, ο χωρισμός της με τον Αλμπέρτο Ζόρζι της στοίχισε πολύ. Μετά την χωρισμό της με τον Αλβάρο, ο οποίος υπήρξε ο μεγαλύτερος έρωτάς της, η Αθηνά είχε περάσει και τότε κατάθλιψη.

Οι αποκαλύψεις ότι ο άντρας της διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με μια Βραζιλιάνα καλλονή, της είχαν στοιχίσει πολύ. Το διαζύγιό τους ήταν ακόμη πιο οδυνηρό, μιας και ο Ντόντα, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν τα μέσα, απαίτησε να πληρωθεί για να το υπογράψει, ενώ ήταν ο ίδιος υπαίτιος.

onasi.jpeg

Όλα αυτά πέρασαν όταν γνώρισε τον Ιταλό Αλμπέρτο Ζόρζι με τον οποίο δημιούργησαν μια ζεστή σχέση που ξανά έφερε το χαμόγελο στα χείλη της και οι δυο τους σχέδιαζαν να παντρευτούν.

Ένα από όλα αυτά που τους έδεσαν ήταν η λατρεία τους για την ιππασία, μιας και εκείνος είναι πρωταθλητής. Δυστυχώς, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο Αλμπέρτο της ζήτησε να χωρίσουν πριν λίγους μήνες, κάτι που καταρράκωσε την Αθηνά. Από εκείνη τη στιγμή, η Αθηνά έχασε το χαμόγελο της και κύκλοι κοντά της μιλούν όχι μόνο για κατάθλιψη, αλλά και για ανορεξία.

Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον της, η κληρονόμος βλέπει πως το όνειρό της να αποκτήσει ένα παιδί με κάποιον που αγαπά, ξεμακραίνει όλο και πιο πολύ βουλιάζοντάς την σε θλίψη.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved